Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НАЈБОЉЕ
СЕРИЈА
ИКАД
!!!
Ако не капирате што се деси у епизодава, можеме да организираме као евент некој, ќе ви објаснам некои процеси да ги сфатите со реални примери од минатото, комплетна презентација на историјата на светот. ПРЕ-ДО-БРО. Ако не, дајте ми малце време да се смирам ќе изнапишам све за да ви направам фина паралела, пошто ова е НАЈБОЉЕ. СЕРИЈА. ИКАД. Као историчар, ќе свршам.
@Bateman дај бе не ме разочарувај, од тебе најмалце очекував вака
BREAK THE FUCKING WHEEL !!!
Trolejbus ти е роднина 100%НАЈБОЉЕ
СЕРИЈА
ИКАД
!!!
Ако не капирате што се деси у епизодава, можеме да организираме као евент некој, ќе ви објаснам некои процеси да ги сфатите со реални примери од минатото, комплетна презентација на историјата на светот. ПРЕ-ДО-БРО. Ако не, дајте ми малце време да се смирам ќе изнапишам све за да ви направам фина паралела, пошто ова е НАЈБОЉЕ. СЕРИЈА. ИКАД. Као историчар, ќе свршам.
Затоа и Нед Старк ги обезглави дезертерите, оти не му поверува дека Winter is coming.
Те молам, повели со објаснување од историски аспект за оваа последна епизода.Поише читање книги, помалце читање рејтинзи на IMDB у иднина. It's good for the brain![]()
Те молам, повели со објаснување од историски аспект за оваа последна епизода.
НАЈБОЉЕ
СЕРИЈА
ИКАД
!!!
Јас као фан на пишаниот збор и драмаџија во обид ќе повратам.Поише читање книги, помалце читање рејтинзи на IMDB у иднина. It's good for the brain![]()
Елективна монархија е одлична идеја, во историски контекст, револуционерна за едно апсолутистичко кралство. Не е дека остава простор за да се роди којзнае каква демократија, се уште е рано за тоа, меѓутоа идејата дека еден човек е пратен од Господ да владее станува бесмислена кога луѓето, како група на интелектуалци, сами за себе си одлучуваат кој да ги води.Те молам, повели со објаснување од историски аспект за оваа последна епизода.