Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
More like задњите сезони со косаSjebana rabota e sudbinata, spaleti u zadnjite negovi sezoni ko profi fudbaler, vo dresot na empoli : )))))
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
More like задњите сезони со косаSjebana rabota e sudbinata, spaleti u zadnjite negovi sezoni ko profi fudbaler, vo dresot na empoli : )))))
![]()
![]()
Ako saka FIGC da si nasteti sama na sebe( zboram euro koeficientot) togas ke Atalanta ke igra L.S ( ke se usere uste od start) ..Spancite ubavo izigra so Getafe vs Valencia..
One season wonder. Не еднаш имало екипи во Италија кои ќе одиграат фантастична сезона за наредната да губат од кого стигнат и во домашно и во Европа. Аталанта заслужува да се пласира, ама после што?Да не се лажеме... Ни Интер ни Милан ни Аталанта немаат изгледни шанси да поминат група од 4ти шешир. Лани Интер имаше меч топка на домашен со испаднатите ПСВ па пак се посраа. А ако некој од тие 3 екипи заслужува да иде, онда е дефинитивно Аталанта. Дечките си играат фудбал, не се канцерогени ко останатите две милански екипи.
jakata bitka za ls
Овој па Зиелински само вакви голови дава да му ебам семката и против Милан има 2-3 гола, сите се јаки.
Немало одамна вакво последно коло за борба за ЛШ, Милан мора да тепа по секоја цена а Спал не се наивна екипа, Емполи нема шанси лесно да се даде со Интер пошо се борат за опстанок а Сасуоло како и да ја вртиш се незгодна екипа, плус Аталанта домашнава утакмица ја игра баш на стадионот на Сасуоло.
One season wonder. Не еднаш имало екипи во Италија кои ќе одиграат фантастична сезона за наредната да губат од кого стигнат и во домашно и во Европа. Аталанта заслужува да се пласира, ама после што?
Кј нас и кј вас барем има надеж дека ќе се донесат други фудбалери [emoji16] Најубоо двете од Милано а Аталанта ЛЕ и сите задоволни [emoji3]А кој ти гарантира дека ако отидат Интер и Милан ќе изиграат подобро од нив? Они се бар One season wonder, ние у пакет со милан сме Ten seasons disaster.
Па да не примеа гол од Џенова во 90та, оваа со Сасуоло че ја тепаа и ќе беа 3то место..jakata bitka za ls
Atalanta go igra najvazniot mec u svoja istorija, na '' domasen '' teren, stadionot na sasuolo, protiv sasuolo.
gazdite gz i gakji
Inter igra protiv ekipa od dnoto koja prvata pobeda na gosti ja dobi otkako ja nasteluvaa so sampdorija pred 2 kola, od cela sezona togas samo tepale gosti.
Milan igra so spal.
Od strana ako gledas, ovde veke sve e reseno.
Lani bese najakoto, direkten duel odlucuvase za LS, sezonava nisto posebno, i roma mnogu potfrli, oni mozebi ke ja napravea pointeresna bitkata.
После маестрална сезона и да се посерат тое нивно заслужено право. Интер, Милан, Рома не заслужија да се пред Аталанта сезонава без разлика на кое оправдување да се смисли во стилот на 'после што'..One season wonder. Не еднаш имало екипи во Италија кои ќе одиграат фантастична сезона за наредната да губат од кого стигнат и во домашно и во Европа. Аталанта заслужува да се пласира, ама после што?