НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Можеби некои работи преувеличува трт, али во право е дека ептен го форсираат. Му свират глупави фаули, бетер и од Харден. Заштитен е ко бела мечка. И сите оние работи каде што прави фаули во напад или чекори а не му се свират.

Вечерва драфт лотаријата.. Дефинитивно ќе ги руши сите рекорди во гледаност.. Историјата на еден од овие тимови засекогаш ќе биди променета.. Започнува Зајон ерата

New York 14.0%
Cleveland 14.0%
Phoenix 14.0%
Chicago 12.5%
Atlanta 10.5%
Washington 9.0%
New Orleans 6.0%
Memphis* 6.0%
Dallas** 6.0%
Minnesota 3.0%
Los Angeles Lakers 2.0%
Charlotte 1.0%
Miami 1.0%
Sacramento^ 1.0%

hi-res-9e740e0f316311ff68ce46699f86e43b_crop_north.jpg

90s - Michael Jordan
00s - Kobe Bryant
10s - Lebron James
20s- Zion Williamson

Free agent е нема потреба да го бркаат.Инаку го кажа тоа што сите го знаевме.Татум, Браун и он неможеа да се уклопат со Кајри и Хејвард или не сакаа да се жртвуваат да бидат играчи од клупа или 3 и 4 опција после јакиот плејоф лани. Кога им фалеа 2 или 3 играчи во ротација играа многу подобро сезонава.Ако си иде Кајри тогаш треба да му дадат договор на Тери, а ако остане мора да тргнат по Дејвис на сметка на овие тројца па и Хејвард.

Embid :( zal mi padna na kraj se utepa od placenje deckoto. Mnnnnoooogu jak mec, prav g7.

Сељандра пар екселанс, хрк пу !!
Самопрогласениот ноу ван кен гард ми кловн, Серџ Ибака у џеб го пикна, па глумеше повреда некоја дека има.

Сељандра пар екселанс, хрк пу !!
Самопрогласениот ноу ван кен гард ми кловн, Серџ Ибака у џеб го пикна, па глумеше повреда некоја дека има.
Mark Gasol go cuvase Embid no dobro, idese i Ibaka na nego chat pat, ali deka laziral povreda... :pos: sekako deka mu dojde vo polufinalna serija da lazira povreda, nema problem. Plus i virus imase, bolen bese nesto.

Ne ti vikam da go sakas, toa si e tvoe, mene mi padna zal zaso go postuvam ja nego, im se kurci na tie sto treba da im se kurci, Dramond, Whiteside i ostala bagra idioti i plus gi moca na teren. Ne sum videl kade mu se kurci na Lebron, na Kari, na Kajri, na KD, na bilo koj dokazan igrac... Izgina poslednava utakmica i vo napad i vo odbrana, jebiga ne bese dovolno protiv onakov Lenard. Da se resat Fila od kancerot Simons mozat da bidat mega jaka ekipa.

Ајде Зион у Пеликанс :)
Дали ќе имаме нови ново дуо Twin Towers?
На времето Робинсон-Данкан беше убивствено дуо, мислам дека Пеликанс конечно ќе станат екипа каква што се надеваат уште од формирањето.

Ahhh Chicago Chicago :(

Pelicans da go trejdaat AD vo LAL za kuzma+ball i plus zion = idninata sigurna

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Лејкерс 4ти бираат :icon_lol:[DOUBLEPOST=1557884244][/DOUBLEPOST]Дрејмонд не е нормален.. Каков борец и играчиште е, не памтам толку потценет играч а со толкав импакт во тимот.

Последно уредено:
Лејкерс 4ти бираат :icon_lol:[DOUBLEPOST=1557884244][/DOUBLEPOST]Дрејмонд не е нормален.. Каков борец и играчиште е, не памтам толку потценет играч а со толкав импакт во тимот.
Дрејмонд потсетува на Денис Родман на времето.
Разликите се во тоа што Родман не беше толку активен у напад, додуша не ни мораше покрај Џордан, Пипен, Кукоч и компанија.
И Дрејмонд е сељачиште додека Родман им се качи на Кармен Електра, Памела Андерсон, Мадона... Синди Крафорд...

Никако се нема шанси со вакви трици на Кари, дури и да се он фајр Дејм и Си Џеј залудно би било, евентуално да се чека само лош ден на Кари и плус повреден Дурент, вака нема резон. Ајде битно да не се предаваат, да изгинат мушки Блејзерси и ова е огромен успех.

Prevara od igrac e Lillard...
Nikade go nema... samo 8 shuta zema za celi 3 cetvrtini? Kakva gnida od igrac e ovoj? Da mu ebam Se, igraj go +, toj cela utakmica 10 shuta ne shutira...

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom