placeb
place_b
- Член од
- 21 јуни 2016
- Мислења
- 3.419
- Поени од реакции
- 3.251
Coupe De France = на титула во ПЛНц грешка си.
Мислиш Интертото куп=титула у ПЛ
P.S.Во претходниот пост по грешка сум ставил "=" наместо ">".
Coupe De France = на титула во ПЛНц грешка си.
Мислиш Интертото куп=титула у ПЛ
Да де, туе таке.Coupe De France = на титула во ПЛ
P.S.Во претходниот пост по грешка сум ставил "=" наместо ">".
Со вакви одговори дома на татко ти да се правиш паметен, ако можеш да се правиш паметен. Ќе те цитирам на секое твое мислење се додека не ми одговориш на прашето што ти го поставивDFB - Pokal оваа сезона претендира да биде подобар од титула во ПЛ.
Лајпцинг - Баерн...
Сити - ( кои се тие ?) Ватфорд .![]()
На кого му е полесно да се фокусира и припрема за ЛШ? На тие што освоиле на полусезона домашно првенство или на тие што до последно коло се борат за шампион во домашно првенство и за влез во полуфинале/финале во ЛШ?
Не навлегувам во дискусија дали е ова точно или не меѓутоа секое ЕП или СП има постови тука како играчите едвај оделе во последно време на собирите поради долгите сезони што ги имале.На светско првенство на 2 дена се игра натпревар како тогаш издржуваат играчите?
Нема врска одморот според мене играчите се вадат на тоа за својот неуспех.
Па реално, значи без субјективизам...(Ливерпул во финале)...Со вакви одговори дома на татко ти да се правиш паметен, ако можеш да се правиш паметен. Ќе те цитирам на секое твое мислење се додека не ми одговориш на прашето што ти го поставив
Ajмо Арсенал Лига Европа да земе и ние како 6то пласирани место Сити одиме ЛШ!!!!!!!11111111111111
nikad nema da idete.Ajмо Арсенал Лига Европа да земе и ние како 6то пласирани место Сити одиме ЛШ!!!!!!!11111111111111
Последен пат фан на Интер (читај стекот) кога ми се искурчи вака за време на утакмица на Интер, Серџо Пелисие ви го стегна во продолжение, така да... пазете сеnikad nema da idete.
Pa nema da idete, pravilata se tie, ke ide ekipa od ligata so najnizok koeficient, kako i da bese praviloto bem li ga.Последен пат фан на Интер (читај стекот) кога ми се искурчи вака за време на утакмица на Интер, Серџо Пелисие ви го стегна во продолжение, така да... пазете се![]()