Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хххх со задоволство бро,али тешко да те најдам жив тогаш после кладбиве со пола форум што ги дужиш.Дечко јави ми се кога ќе игра Јунајтед во ЛШ.![]()
Брат, ќе уживаш во утакмицата зошто се две јаки екипи со јаки менаџери кои играат убав фудбал ама нема да ти биде исто да освои Ливерпул, ко што ти било да освои Тотенхем, само затоа што постои ривалство помеѓу тие два клуба а Тотнем не постои на мапа у тој поглед (ноу дисреспект за моменталниов успех).
Кога сме кај хејт према Ливерпул, не ни имаш потреба да го хејташ клубот зошто нема освоено триста години титула, никогаш не биле ни до половина на Јунајтед во овие 2-3 декади со исклучок на сезона две (збориме до пензионирање на стариот ваш, после тоа тонете).
Кога сме кај неподнесување ко фан база, не ме ставај мене зошто јас сум секогаш смирен и коректен, што на форум што во реален живот, никогаш не потценувам, никогаш не се курчам, напротив, смирено чекам да заврши утакмица па да искоментирам. Ти си тој што форсираше на форумов у средина на сезона, кога Ливерпул имаше предност од 4 бода да се курчам и да пишувам постови во курчачки вид, само за да дојде момент да евентуално изгубат предност и ми го плеснеш тоа со цитати и глупости.
Да, се слагам дека има ретардирана фан база која никна ко печурки кај нас и која не можам ни јас да ја трпам али брат, мислам дека во поглед на ретардираност на фан база, генерално гледано, не треба да се дискутира кој води.
Интер.
Koлку простор има меѓу Блинд и Де Лихт, плус првиот спор ко желка, има пул да ги отвори ко паштета.
Глупост...ќе се снимам како гледам натпревар и се онесвестувам, па тоа го ставам на нет...свашта....
Абе Гвардиола...Гвардиола...Гвардиола...etc... Прегледај го приврзокот 208792
Ако не освои ПЛ...многу луѓе ќе бидат разоќарани и изненаѓени....
Од што е успешна и одлична сезоната на Барса ќе лета валверде заедно со 10 играчи.Да те потсетам дека Сити ако евентуално ги добие Брајтон и Ватфорд ќе ги обединат сите титули во Англија и втора сезона со 32 победи и перфектен скор..јас разбирам дека луѓето во еуфорија ќе напишат се и сешто но факт е дека Сити и Барселона пак на крајот ќе имаат одлична и успешна сезона...сепак во фудбалот не постои само ЛШ како натпреварување.