Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ke vidime toa, visok presing igra Ajaks, a realno Pul nema dobra sredina i kreativci za lesno da iznesuvaat topka, plus Matip im e najslaba alka koga e vo prasanje organizacija na napadite, nema da me cudi da iskiksa glupakot.Koлку простор има меѓу Блинд и Де Лихт, плус првиот спор ко желка, има пул да ги отвори ко паштета.
Не ми е логично да му се ситиш на некој што е подобар од тебе,тоа е пред се човечка особина..ако цел свет така прави и си ги лечат општите комплекси со тоа што голем фудбалски клуб,бренд,институција доживеа пораз во одредено натпреварување не значи дека тоа е правилно..истото и за Реал,Јувентус и многу други фудбалски клубови..едноставно спортот и фудбалот се споредна работа а луѓето премногу сериозно си го сваќаат како да му зависи личната егзистенција,дури по социјалните мрежи тоа што го читам од возрасни луѓе е срамно..всушност Барселона пак има успешна сезона со освојувањето на Шпанското првенство и никој тоа неможи да го оспори..едноставно неможат сите да освојат ЛШ.
Види на пример сега дека Барселона изгубиле Меси не бил повеќе GOAT и хејтерите негови се ситат како да не смеат да изгубат,како поразот да не е составен дел од спортот..еден обичен пораз во 1/2 финале во ЛШ нема да ја смени реалноста дека Меси е најдобриот фудбалер барем на оваа генерација и на 21 век..едноставно 10 годишните феноменални партии и перформанси ништо не ги бриши..чоекот е фудбалска поезија

Ke vidime toa, visok presing igra Ajaks, a realno Pul nema dobra sredina i kreativci za lesno da iznesuvaat topka, plus Matip im e najslaba alka koga e vo prasanje organizacija na napadite, nema da me cudi da iskiksa glupakot.
Tvoe mislenje brat, mozebi i si vo pravo. Jas poagam od faktot deka se povredeni Okc i Keita, a oni se edini koi znaat so topka. Mislam, ne deka se nepismeni ostanative, ama zborime od perspektiva na ekipa koja igra visok presing ko Ajaks.Зошто се бламираш брат?
Баш Ливерпул е тим што знае да изнесе топка на мал простор под притисок. Ако мислиш на тоа дека немаат играчи што ќе праат финтици ко Нејмар, се слагам, освен Кеита и Окс нема таков играч ама дека не се технички подготвени да издоминираат у средина со кратко пасови, некако не би се сложил.