UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
На "феновите" на МЈ не треба да им се замерува - после ваква очајна сезона.:D

Дечко јави ми се кога ќе игра Јунајтед во ЛШ. :kuracc:
Хххх со задоволство бро,али тешко да те најдам жив тогаш после кладбиве со пола форум што ги дужиш.

Иначе,мене искрено ме боли кур дали Ливерпул ќе освои ЛШ или Тотенхем или Цементарница,ама скрос небитно,фудбалот што го играат е одличен за гледање и тоа е најбитно. За во ПЛ е друг муабет,и пишав на темата уште кога играа Сити против нас,да Бог да уште 20 години не освои Ливерпул.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Брат, ќе уживаш во утакмицата зошто се две јаки екипи со јаки менаџери кои играат убав фудбал ама нема да ти биде исто да освои Ливерпул, ко што ти било да освои Тотенхем, само затоа што постои ривалство помеѓу тие два клуба а Тотнем не постои на мапа у тој поглед (ноу дисреспект за моменталниов успех).

Кога сме кај хејт према Ливерпул, не ни имаш потреба да го хејташ клубот зошто нема освоено триста години титула, никогаш не биле ни до половина на Јунајтед во овие 2-3 декади со исклучок на сезона две (збориме до пензионирање на стариот ваш, после тоа тонете).

Кога сме кај неподнесување ко фан база, не ме ставај мене зошто јас сум секогаш смирен и коректен, што на форум што во реален живот, никогаш не потценувам, никогаш не се курчам, напротив, смирено чекам да заврши утакмица па да искоментирам. Ти си тој што форсираше на форумов у средина на сезона, кога Ливерпул имаше предност од 4 бода да се курчам и да пишувам постови во курчачки вид, само за да дојде момент да евентуално изгубат предност и ми го плеснеш тоа со цитати и глупости.

Да, се слагам дека има ретардирана фан база која никна ко печурки кај нас и која не можам ни јас да ја трпам али брат, мислам дека во поглед на ретардираност на фан база, генерално гледано, не треба да се дискутира кој води.

Интер.

Koлку простор има меѓу Блинд и Де Лихт, плус првиот спор ко желка, има пул да ги отвори ко паштета.

Ова го пишав на 2:0 резултат за Ајакс. 2 од 3-те гола паднаа од тоа што Моура помина низ просторот меѓу Де Лихт и Блинд, централно. Дали е до неискуството на првиот, или е проблем кај тренерот кој порано требаше да стави трет дефанзивец, стварно не знам. Толку очигледно беше. Некако, пренаивна тактика на Ајакс, бркаа уште голови на 2:0.

Она што ми се допаѓа кај Покетино е што што знае да направи трансформација рано во натпреварот. Првите 30 минути, Ајакс ги доминираше во Лондон. Слично и синоќа, се дур не им кажа да идат со нападите централно.

Глупост...ќе се снимам како гледам натпревар и се онесвестувам, па тоа го ставам на нет...свашта....
РЕАЛНОСТ:
Да изгубеше сношти Тотенхем ќе беше се нормално , се ок...но бидејќи победи и тоа храбро и заслужено....
Покетино цар од тренер...пола саат после натпреварот да се вратиш и да им се поклониш на публиката и на некои од играчите повторно....ЦАР...
https://mobile.twitter.com/theawayf...sinoka-pola-chas-po-mechot-se-vrati-na-teren/

Најголем дел од овие видеа со радување, глупирање и кршење се местенки за гледаност. Ќе вратам назад и ќе натерам некој да ме снима како се глупирам.

Абе Гвардиола...Гвардиола...Гвардиола...etc... 60238206_2454875694543794_1276911734359064576_n.png.jpg
Ако не освои ПЛ...многу луѓе ќе бидат разоќарани и изненаѓени....

[emoji2959]
170cec974664644b369552117088732e.jpg

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Абе Гвардиола...Гвардиола...Гвардиола...etc... Прегледај го приврзокот 208792
Ако не освои ПЛ...многу луѓе ќе бидат разоќарани и изненаѓени....

Да те потсетам дека Сити ако евентуално ги добие Брајтон и Ватфорд ќе ги обединат сите титули во Англија и втора сезона со 32 победи и перфектен скор..јас разбирам дека луѓето во еуфорија ќе напишат се и сешто но факт е дека Сити и Барселона пак на крајот ќе имаат одлична и успешна сезона...сепак во фудбалот не постои само ЛШ како натпреварување.

Да те потсетам дека Сити ако евентуално ги добие Брајтон и Ватфорд ќе ги обединат сите титули во Англија и втора сезона со 32 победи и перфектен скор..јас разбирам дека луѓето во еуфорија ќе напишат се и сешто но факт е дека Сити и Барселона пак на крајот ќе имаат одлична и успешна сезона...сепак во фудбалот не постои само ЛШ како натпреварување.
Од што е успешна и одлична сезоната на Барса ќе лета валверде заедно со 10 играчи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom