Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клоп и Покетино.Клоп, па после нека се реди кој како сака.

пријатели" 
Imase, Mancester-BarselonaУбедливо најјака сезона во ЛШ откако пратам фудбал. Не рунда, немаше вечер без возбудувања до максимум посебно на возвратните дуели, сите до еден беа неверојатни, крунисани во вакви два пресврти во полуфиналињата.![]()

Што си гледал ти од Манчестер-Барселона кога Јувентус ти играа таа вечер?Imase, Mancester-Barselona![]()
Така ако глеаш да не беа Ајакс екипа што се води од "attack first" менталитетот,немаше ни да стигнат до тука,немаше да го победат Реал на Бернабе и Јуве во Торино,ниту пак ќе ја имаа таа предност од 1-0 од Лондон и 2-0 во прво полувреме денеска.И еве зашто е потребна дефанзива во фудбалот за сите што се вадат на тоа 'hehehe a be odbrana e za shupaci murinjo e sranje samo se brani"
Да беа Ајакс екипа што не се води од "attack first" менталитетот, убеден сум дека 2-3 минути ќе убиеја на крај наместо да се обидуваат да стигнат до четврти гол. Имаше неколку ситуаци каде што шутираа наместо да тепаат време.
Знам ова е непопуларно али јбг, да беше ова тим менаџиран од Мурињо ќе ја спикаа покрај корнер и три минути двајца играчи само ќе седеа и ќе трошеа време.
Заситени се Шпанците више во последните 5 години ЛШ освојуваат Шпанци,Лига Европа мислам 4/5 имаат.Бре еднаш во 10 години ќе освои англиски тим и ќе се скинат од радвење, полако![]()

Па и Ливерпул едвај помина групи.. и да ве потсетам, изгуби од Црвена Ѕвезда.Како беа тие пророштвата ако кој освоил СП ќе освоел наредна ЛШ? Се исполни некое?
Инаку кога сме кај тоа Интер со Муки едвај поминаа групи на среќа па освоија ЛШ може исто да се деси и со Тотенхем.