Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Алгоритмот на IMDB е таков. Смета колкав број на корисници гласале и со која оценка и на крај вади просек. Не знам зошто на некој би му сметало тоа. Повеќе е листа за популарност на сите времиња.

Интересно видео за снимањето на The Abyss и James Cameron.

Кој го нема уште гледано Мираж и што се чека?
@wot @whatto ајде малку поживо куриња

ОК филмче, мислев дека заради фантастичните и нереални елементи ќе биде глуп но не излезе така на крај, додуша многу попредвидлив беше од претходните филмови на режисерот, дефинитивно Cuerpo и Contratiempo се поквалитетни филмови.

ОК филмче, мислев дека заради фантастичните и нереални елементи ќе биде глуп но не излезе така на крај, додуша многу попредвидлив беше од претходните филмови на режисерот, дефинитивно Cuerpo и Contratiempo се поквалитетни филмови.
Мене не ми сметаше што беше предвидлив, малку шпанска серија момент беше стварно, ама ќе немаше поента филмот поинаку. Имаше еден момент што не го очекував, ама не ми беше нешто оу шит, само така I didn't see it coming. А вака генерално доста забавен ми беше, и што вика Тегла на Дарк стварно ме потсеќаше, тој вајб го имаше, и кудос што имаше тензични сцени. Добар е режисеров за градење тензија. Сега реално, си имаше некои дупки тука и таму, ама за вакви филмови неизбежни се дупките, самиот концепт е парадоксален. Меѓутоа, се на се ми беше доста солиден филмов.

Форумџии, предлог за одлична комедија, филм кој ве насмеал до солзи...
Ви благодарам однапред.
Apsolutely anything (2015)

Britanska komedija so Simon Peg.. Najomilen britanski akter mi enovoj ima prejaki komedii i se gazam od smeenje.. Na ovaa sum prskal so solzi i pagjanje bukvalno od stol.. Epten jak humor praat bitancive..

Star Wars ќе има нова трилогија 2022, 2024 и 2026 година.

Ова Дизни зинале за пари маме им ебам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom