Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Mirage шпанскиов многу предвидлив ми беше, го глеав со моите се што им кажав дека ќе се случи се случи и автоматски немаше некој поголем ефект филмов со пресвртите и тензијата

SaypLYt.png

Форумџии, предлог за одлична комедија, филм кој ве насмеал до солзи...
Ви благодарам однапред.
Не ми текнува на таков во моментов валда пошо слабо гледам комедии. Но вчера на ТВ го начекав овој филм и ми остави добар впечаток. https://m.imdb.com/title/tt0190138/

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Не ми текнува на таков во моментов валда пошо слабо гледам комедии. Но вчера на ТВ го начекав овој филм и ми остави добар впечаток. https://m.imdb.com/title/tt0190138/

Sent from my LG-H830 using Tapatalk
Добар, го имам гледано.
Работата е што во последно време нема некоја стварно добра комедија...последно Hangover беше добар, We are the Miller's исто така...оние филмчињата со Кришо, францускиот полицаец беа јаки на времето..сега слабо некако комедиите.

IMDB Top 10 Movies

1 The Shawshank Redemption
2 The Godfather
3 Avengers: Endgame
4 The Dark Knight
5 The Godfather - Part 2
6 LOTR - Return Of The King
7 Pulp Fiction
8 Schindler's List
9 The Good, The Bad And The Ugly
10 12 Angry Man

giphy.gif

ебате сајтот ако деца ти ранкираат филмови, грев е овие филмчиња уопште да ги стават у топ 250 а не пак 3 место да ти е некој веднаш до Кум пред Шиндлерова листа, Такси драјвер и многу други ремек дела.

За да дојдеме до #3 треба прво да установиме по што е Шошенк толку најдобар да држи прво место задњиве 10 години :toe:

ебате сајтот ако деца ти ранкираат филмови, грев е овие филмчиња уопште да ги стават у топ 250 а не пак 3 место да ти е некој веднаш до Кум пред Шиндлерова листа, Такси драјвер и многу други ремек дела.
Дали ја знаеш формулата за ранкинг на IMDB?
Тоа секогаш се мења, и на тазе меинстрим солидно филмови секогаш се дешава ова.
За да дојдеме до #3 треба прво да установиме по што е Шошенк толку најдобар да држи прво место задњиве 10 години :toe:
По све.
Совршен филм.

чекам да напишеш рецензија една за колку тоа ендгејм претставува битен фактор во светската кинематографија.

чекам да напишеш рецензија една за колку тоа волкот претставува битен фактор во светската кинематографија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom