НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Gregg Popovich formally commits to return for his 24th season as San Antonio Spurs coach, he’s expected to sign a three-year contract that will keep him as the highest paid coach in the NBA, league sources told ESPN.
Сегa вo Септември ке ги вoди Америкaнците нa Светскo вo Кинa a следнaтa гoдинa нa Oлимпијaдa вo Тoкиo.
Сегa имa 70 гoдини чуднo ми е кaкo не ми е скурченo веќе,легендaрен тренер и немa штo дa дoкaжувa пoвеќе,нo се штo знaе е кoшaркaтa и тaa гo oдржувa.

:vozbud::vozbud:
Šta sve Edinu može da izmami ovakav osmeh na lice?

- Mirzina trojka sa parkinga protiv Litvanije
- Pick&roll Stocktona i Malonea
- Majstorije Marka Ljubičića
- Svaka utakmica u uvek neugodnoj sali Leon Štukelj

Iiiiii...

- VEST DA ĆE ARENA SPORT OD SEZONE 2019/20 PRENOSITI NBA LIGU!!!

Bez sumnje najbolji tandem NBA Lige od naredne sezone - EDIN I KOLE!

Крваво у 1/4.
Кари со повреден прст на левата рака, Харден со прст во око.

Ovoj Pol ko treba da pogodi resavacki sut za da se svrti utakmicata uvek se sere

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Енес Кантер играње машала одбрана :)[DOUBLEPOST=1556763088][/DOUBLEPOST]Денвер безпотребно силуваат за 3 поени... Јокиќ скоро и да не помислуваше на шут... ептен кога мораше.
Само 35 коша и 1/2[DOUBLEPOST=1556768776][/DOUBLEPOST]Добар олд скул баскет. Ќе иде ова до 7 :)

Последно уредено:
Енес Кантер играње машала одбрана :)[DOUBLEPOST=1556763088][/DOUBLEPOST]Денвер безпотребно силуваат за 3 поени... Јокиќ скоро и да не помислуваше на шут... ептен кога мораше.
Само 35 коша и 1/2[DOUBLEPOST=1556768776][/DOUBLEPOST]Добар олд скул баскет. Ќе иде ова до 7 :)
Добиваат Портланд.
Денвер се распаѓа физички, тешко до седма да издржат. Мареј едвај одигра до крај грчеви почнаа да го фаќаат, Крег исто неизвесен е.

Koj vi izgleda podobro za na poeni vecer, Embid ili Kawhi? Mene poaren mi deluva embid na 23.5[DOUBLEPOST=1556816186][/DOUBLEPOST]Ocekuvam 35+ min da odigra 25 poeni izgledaat malku

Koj vi izgleda podobro za na poeni vecer, Embid ili Kawhi? Mene poaren mi deluva embid na 23.5[DOUBLEPOST=1556816186][/DOUBLEPOST]Ocekuvam 35+ min da odigra 25 poeni izgledaat malku
Ембид имa сериoзни прoблеми сo кoленoтo и не се знaе кoлку и кaкo ке изигрa.

Ембид е звер нo тoa левo кoленo му прaви прoблем уште oд стaрт нa кaриерa.Имa 25 гoдини нo сo 115kg. дa трчaш и скoкaш секoјa втoрa вечер не е пoд ризик сaмo oвoј плејoф туку и пoнaтaмoшнaтa кaриерa нa Ембид.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom