НБА Сезона 2017-2018

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Ако ги исклучиме 6те фаворити (GSW, LAL, SAS, BOS, 76ers, HOU) кои останати 10 ќе стигнат до плејоф?

• Вкупно гласачи
    49
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Бостон играа таман, Бакси многу силуваа изгледа психолошки не беа спремни денес

Ја кога и да сум ги гледал Бостон играле очајнички.. И баш ме чуди ова ама ај.. Инаку сакам Бакс да помине..
Бостон оваа регуларна сезона беа турни ме да книсам, ама Бостон во плеј-офф моде е сосема различна екипа.
Инаку за сакање... џабе сакаш. И јас сакам да ја видам пак другарка ми Кортни, ама нема да се случи во блиска иднина
1500849_897663986928271_6138739423825178522_o.jpg
[DOUBLEPOST=1556483719][/DOUBLEPOST]Ау каква утакмица Голден Стејт - Хјустон. Биќе крвопролиќе.
Добра работа е што кога Харден го прави оној него степ-бек судиите избегнуваат да судат фаул :)
Од НБА знаат дека само навивачите на Хјустон го сакаат Харден кога прави такви цигански работи :)

Последно уредено:
Каква катастрофа утакмица ГСВ Хјустон. Незнам како може на некој да му е интересно оваква игра, никакви акции нема, само изолации и тројки фрлање..

Каква катастрофа утакмица ГСВ Хјустон. Незнам како може на некој да му е интересно оваква игра, никакви акции нема, само изолации и тројки фрлање..
Се што може да биде лошо у кошарката го имаше денес на овој натпревар.
За среќа Хјустон изгуби. Харден повеќе мислеше на вадење фаул отколку на погаѓање на кошот.

Се што може да биде лошо у кошарката го имаше денес на овој натпревар.
За среќа Хјустон изгуби. Харден повеќе мислеше на вадење фаул отколку на погаѓање на кошот.
Кај ти се Лејкерси?

КД е ненормален у плејоф, ко и обично.
Дефинитивно прв играч им е у тимот, каков Стеф какви бакрачи.

Пробав сезоната да не го хејтам Харден толку поради неговото форсирање ама после синоќа и неговиот последен “шут“ не можам повеќе. Братот повеќе мисли да оди на фаул отколку да даде тројка. Па не можеш да идеш на 3+1 ако прво не ја дадеш тројката. Како капак на се, после утакмица се жали на судењето... немој пак некој да го прави подобар бек од Коби.

59252929_10157019337306006_4359943201931395072_n.jpg

Hypocrisy at its finest.

Не почастија србите за време на плејоф. Најверојатно од наредна сезона НБА ќе биди на Арена.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom