Саем на книгата

• Креатор на темата Креатор на темата Emma
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Аматерски потег од Бегемот наместо каталог да пуштат слика со изданијата, а фонт двојка. Ја стварно не знам кој ќе го прочита ова. Каталог_Бегемот_Саем-на-книгата_2019.jpg

Боже ме сачувај... лупа да се бара за ова хаха ама овие трилериве што ги меркам одамна по 150 ден. од 420/450 редовна цена, одлично. Дали ги има читано некој "Студ", "Глуво доба", "Затворено преку зима", "Ловечки кучиња" и "Те паметам" па да каже некое мислење? :)

Боже ме сачувај... лупа да се бара за ова хаха ама овие трилериве што ги меркам одамна по 150 ден. од 420/450 редовна цена, одлично. Дали ги има читано некој "Студ", "Глуво доба", "Затворено преку зима", "Ловечки кучиња" и "Те паметам" па да каже некое мислење? :)
Имаат извадоци од првите неколку страници на нивниот сајт. Колку што видов, овие што се од норвешки и исландски автор им се преведени од англиски и германски, така што за посреден превод и 150 е многу.

Имаат извадоци од првите неколку страници на нивниот сајт. Колку што видов, овие што се од норвешки и исландски автор им се преведени од англиски и германски, така што за посреден превод и 150 е многу.
Ги прочитав извадоците ама ми треба впечаток во глобала од некој што ги прочитал иако на Goodreads гледам рејтинзите им се околу 3,5 скоро на сите...

Hold your horses. :D
Од Антолог јавија дека ќе пуштат и ценовник.

Од колку почнува во среда?

ЈСП повторно ќе ги активира 2те линии. (y)

59537955_10162018623180495_3742471417531203584_n.jpg

Еи овој Александар Алексов ако продолжи вака догодина свој сопствен штанд ќе има ко Драган Таневски што имаше :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom