Superhero Movies

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Не е Cap. America 44 филм. Серија е. Може ја давале у кино, може на домашна проекција, може на радио го пуштале.
Спајдермен 77 е филм. ТВ или неТв сеедно, исто сеедно ми е што некој го сматра да речеме Two Towers како епизода од серија од три епизоди
За Хауард д Дак се сложувам дека е првиот филм кој нема некои вакви дилеми.[DOUBLEPOST=1555710192][/DOUBLEPOST]Да не ме сфатиш погрешно, ја сфаќам дека ти се водиш според некои општи стандарди, според кои се знае што е филм и зашто е филм.
Ја цело време ти укажувам на мои лични стандарди, па според нив проценувам.

Последно уредено:
И така, малку по малку, стасавме у Endgame...Иде некој вечерва?

Апсолутно феноменално филмче.

ФЕ-НО-МЕ-НАЛ-НО!!!!

3000/10:aplauz::aplauz::cuc::cuc::cuc::cuc:

за тие што го гледале, има ли пауза на средина на филмот, и има ли пост-кредит сцени??

Најдобриот марвел филм до сега, класи над останатите, и еден од најдобрите во историјата на филмовиве за супер херои, би рекол и рамо до рамо со триологијата на Нолан за бетмен каде се сретнавме со еден поинаков пристап за ваквиот тип на филмови, поопширно кога ќе помине време и ќе се дискутира асално на темава за филмов.

Подалеку од спојлери низ нетов, пазете се, има дебили што намерно спојлнуваат, ако го чекате за торенти во иднина zz, не вреди, ќе го јадете за најбитните детали, ако сте во можност да одите во кино не му ја мислете и терајте што поскоро.

- Јак ''Love letter'' Ендгејм-ов за хардкор фановите. Свака им чаС на Марвел, бајаги коска emotional beats спакувани низ цела декада филмска ризница
- Captain America & Black Widow бог и батина!!! Nebula honorable mention(y)
- Добар, ама не НАЈдобар Марвел филм. Занес потрес без веза го тресе нетов. Infinity War for instance ми беше подобар:toe:.. Winter Soldier да не го ни спомнувам

Мило ми е што е добар. И треба да биде.
Мада за еден тон супер-херојски филмови многумина ми викале дека се добри, а испаднало просек, накај подпросек (Black P., на пример).
Овој верувам дека е добар.[DOUBLEPOST=1556400013][/DOUBLEPOST]
Епизода од серија е бе! Озбилно, не се 3 епизоди, 2 сезони, 13 епизоди. Еве, види: https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Amazing_Spider-Man_(TV_series)
Ја најстварно имам некој Спајдермен (од прилика од тоа време) гледано у кино. Игран филм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom