- Член од
- 30 август 2017
- Мислења
- 998
- Поени од реакции
- 1.434
Данерис изгледа на крај ке испадне нај мањак жена во серијава на ниво на Серси можда и полуда, веќе ништо не ме изненадува
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...или на тронот на крајот.Mene ova uzasno mi smrdi deka ke ja vidime nejze prva mrtva narednata epizoda.
Данерис изгледа на крај ке испадне нај мањак жена во серијава на ниво на Серси можда и полуда, веќе ништо не ме изненадува
Цело време се шири теорија дека Night King е по потекло Старк, ама мене се повеќе ми изгледа дека ликот е по потекло Таргеријан отколку Старк.
Прво го дадоа во неколку ситуации каде минува низ оган (што го носи под знак прашалник тоа дека може да загине од змејовите како што си имаат замислено овие да го донесат во стапица), а второ нели само Таргеријан може да јаваат змеј, а кога го рушеше ѕидот овој го јаваше змејот (е сега е прашањето дали и мртвиот змеј може да го јава само Таргеријан).
Е сега прашањето е ако не може да загине од оган на змеј, дали може да загине од драгон глас (мислам дека и со ова нема да може, нешто слично како што живееше Бенџен со драгон глас во срцето за да не се трансформира во целост) или евентуално од валиријан стил.Ако испадне дека е Таргеријан, како у три лепе материне стигнал Таргеријан толку далеку на север и кој би бил.
Цело време се шири теорија дека Night King е по потекло Старк, ама мене се повеќе ми изгледа дека ликот е по потекло Таргеријан отколку Старк.
Прво го дадоа во неколку ситуации каде минува низ оган (што го носи под знак прашалник тоа дека може да загине од змејовите како што си имаат замислено овие да го донесат во стапица), а второ нели само Таргеријан може да јаваат змеј, а кога го рушеше ѕидот овој го јаваше змејот (е сега е прашањето дали и мртвиот змеј може да го јава само Таргеријан).
Е сега прашањето е ако не може да загине од оган на змеј, дали може да загине од драгон глас (мислам дека и со ова нема да може, нешто слично како што живееше Бенџен со драгон глас во срцето за да не се трансформира во целост) или евентуално од валиријан стил.Ако испадне дека е Таргеријан, како у три лепе материне стигнал Таргеријан толку далеку на север и кој би бил.
Се тоа ок,само да не беше креиран иљадници год пред Таргеријаните.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Уште во Есос кога беше имаше знаци на лудило, типката е ипак дете во најинцестоидната фамилија која некогаш постоела. Врска нема од владеење, мисли дека може да прави што ќе и текне и сите да климаат бидејќи е СТОРМБОРН, тхе Мотхер оф Драгонс, Унбурнед бла бла бла.
Не е Таргеријан бидејќи Таргеријанс доаѓаат во Вестерос 10000 години подоцна.
Се тоа ок,само да не беше креиран иљадници год пред Таргеријаните.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
. Има луѓе што ја читаат темава а ги боли цеф за теории искрено да ви кажам и за редит обид од анализи. .
Искрено, ебати таквите гледачи, затоа секоја епизода ви е најдобра и најјака у свет.
Не сфаќам како можеш да гледаш вакво епско дело а да не те интересираат теории.
Но добро ајде, нема да дискутираме за теории и да анализираме, ќе се посветиме на комплименти.