Serie A 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Скудетото ќе остане во рацете на Јувентус?

• Да

Гласови: 82 50,3%
  • Не

Гласови: 32 19,6%
  • Интер

Гласови: 28 17,2%
  • Рома

Гласови: 7 4,3%
  • Наполи

Гласови: 7 4,3%
  • Милан

Гласови: 20 12,3%
  • Фиорентина

Гласови: 5 3,1%
  • Лацио

Гласови: 4 2,5%
  • Друг тим

Гласови: 3 1,8%

• Вкупно гласачи
    163
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Играчки реално ептен падна Наполи. Ни Инсиње игра нешто, ни Мертенс дава голови, Каљехон...само Милик е добар од напаѓачиве. Срединава е толку мизерна, што Алан треба да организира акции, а јадниов ни знае топка да води, ни пас да даде.

Naredna sezona Icardi vtoriot krt... Posle toa moze i Skrinijar da bide infiltrator..
Секако Шкриниар, а потоа мрморецот ја виткаше чоколадата во фолија ... и Јувентус освои ЛШ, хехехехехехехехехехех

Секако Шкриниар, а потоа мрморецот ја виткаше чоколадата во фолија ... и Јувентус освои ЛШ, хехехехехехехехехехех

Бидејќи Интер не само што игра секоја година во ЛШ туку и глатко ја освојува,а Јувентус не е најдоминантниот тим во историјата на Италија..тоа 8 скудета со ред не се ништо..piece of cake

Џони доста не браниш аман, многу арно не е на арно, се виде у темана за ЛШ кога даваше твоја прогноза. Сами ќе се штитиме од непријателот :(

Џони доста не браниш аман, многу арно не е на арно, се виде у темана за ЛШ кога даваше твоја прогноза. Сами ќе се штитиме од непријателот :(

Никој не бранам,смешно и бедно е на некој што е посилен,помоќен,подобар и со години те шлапа да му се ситиш дека испаднал во ЛШ..како небаре Јувентус се први фаворити во ЛШ па ајде сеир ќе тргаме а не ги гледаат нивните омилени клубови кои не знаат кај тераат и секоја година мизеруваат во бездната....во ред е да се позаебаваш но ова веќе ги надминува сите граници..како јас да му се ситев на Вардар зошто јадеа по 5 парчиња од Сосиедат а за Пелистер е научна фантастика да стигни до таму.

Никој не бранам,смешно и бедно е на некој што е посилен,помоќен,подобар и со години те шлапа да му се ситиш дека испаднал во ЛШ..како небаре Јувентус се први фаворити во ЛШ па ајде сеир ќе тргаме а не ги гледаат нивните омилени клубови кои не знаат кај тераат и секоја година мизеруваат во бездната....во ред е да се позаебаваш но ова веќе ги надминува сите граници..како јас да му се ситев на Вардар зошто јадеа по 5 парчиња од Сосиедат а за Пелистер е научна фантастика да стигни до таму.
А забрането е да се насладиш на неуспехот на можеби твојот најголем ривал? Испаднале од ЛШ, тоа е тоа, ќе јадат ремет неколку дена како испаднале од Ајакс, ќе поминат тие неколку дена и после се' ќе се врати на старото.

Fun Fact: Интер е последниот Италијански клуб што освоил Лига на Шампиони, и било каков Европски/Светски трофеј.

Бидејќи Интер не само што игра секоја година во ЛШ туку и глатко ја освојува,а Јувентус не е најдоминантниот тим во историјата на Италија..тоа 8 скудета со ред не се ништо..piece of cake
Нема проблем, ќе ги тешиме отсега, и на колена прошка ќе им бараме, ај сега изземи се од постоење

glatko mozeme i Icardi i Skrinijar u 1 preoden rok da vi gi kupime... samo normalno ako se volni vasite da prodavaat..

Воопшто не е смешно ни бедно да се ситиш на ривалите. За тоа е и ривалството. Што треба им кажеме сеа ајде немајте гајле нареден пат боље? Ако тоа е смешно ондак смешно е и од нивна страна да ругаат. Било кого од Милан или Интер за Лш. Наптреварување во кои Јуве е со највеќе изгубени финалиња и го нема освоено богзнае од кога. Ама ќе си ругаат за што можат така и ние. За тоа е ривалството и воопшто ништо не е бедно да се ситиш на нивен неуспех.

Не знам што се смееш Стек, убаво кажа bratmi, глатко можат да ги купат (алудирајќи на тоа дека имаат пари), доколку се волни да продаваат Интер (а не се).

Не знам што се смееш Стек, убаво кажа bratmi, глатко можат да ги купат (алудирајќи на тоа дека имаат пари), доколку се волни да продаваат Интер (а не се).
Poveli prikazi mi koga posleden pat Inter gi prodal dvajcata najdobri igraci na Juventus. Seriozen si so muabetov? Koj rece deka Juventus nema pari? Ama dvata tima skoro i da ne sorabotuvaat i mnogu retko, skoro nikogas, ne odi klucen igrac vo rivalskiot tim. Posleden slucaj se Ibra i Viera ama toa e isklucok zatoa sto togas Juve bea isfrleni vo Serija B.

Стекот и уште неколкумина тука, пред 2-3 години на глава ми се качија за оние дополнителни 15-16мил евра што се зимаат со поминување на групи во ЛШ, што ги трубев тука, а тој викаше како у стил што се тоа, пари ли се, кога сме се обрукале со Плзен, едвај нерешено, за пласман во 1/8 финале, а ја сум замарал со таква сума. А сега на основа на тоа му ебе маме на Спалети, му врачува отказ бидејќи финансиски ги чинело непласирањето во 1/8 финале:D

Цобе глеаш сега како е, ама ние пред вас бевме засегнати со ФФП, а кога ви објаснував ме исмејувавте:P:P

Poveli prikazi mi koga posleden pat Inter gi prodal dvajcata najdobri igraci na Juventus. Seriozen si so muabetov? Koj rece deka Juventus nema pari? Ama dvata tima skoro i da ne sorabotuvaat i mnogu retko, skoro nikogas, ne odi klucen igrac vo rivalskiot tim. Posleden slucaj se Ibra i Viera ama toa e isklucok zatoa sto togas Juve bea isfrleni vo Serija B.

Се слагам бе Стек, дека нема, тоа и он го има пишано, нема волја за продавање а доколку има, Јуве може да си ги дозволи. Он не кажа дека утре да сака Јуве може да ги потпише, ко Интер како клуб да не се прашува.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom