Јасно ми е за лигата, зборам за првиот тим на Ајакс дека е прејак. Некако им се погодил, мислам дека имаат 5 сегашни и идни супер ѕвезди почнувајќи од голманот и Де Лигхт во одбрана, средината Де Беек и Де Јонг и нападот Нерес и Зијас. Али играта на Тадиќ мислам никој не ја очекуваше, со децава изгледа како идна мега ѕвезда иако има 30 години, ваљда ептен му има легнато стилот.Во многу различна позиција се Јуве и Реал годинава. Реал без Роналдо и сезона која ја почнаа со презаситени играчи после 3 лш, и сменети 2 тренери до тој момент. Јуве со ист тим од лани, тренер и плус Роналдо кој што беше доведен за да им помогне во намерата да освојат лш. Да беше ланскиот Реал ќе беше друга приказна.[DOUBLEPOST=1555518915][/DOUBLEPOST]
Никој не го спори тоа. Замени го Ајакс со Јуве во твојот пост и пак ќе е точно. Ама лигата холандска колку и да е добра не е сеуште на такво ниво како италијанската во ваква состојба
Za drugive ne znam ni sto diskutirate, prosecno e se toa. Sledni za vakov muabet ke bidat decava od Ajax za godina dve koga ke se snajdat ili ispogubat vo pogolemi ekipi