Нека ти е честито.Барем да се пофалеше и која ти е врската за комерцијалист во Скопска? Зарем треба комерција за Скопско,Кока Кола и слично )сакав во пивара скопје и еве ми се исполни желбата,веќе од понеделник започнувам со работа во делот на комерција.
Јас ќе те гласам за градоначалник во Сојаклари,ако имаш желба пиши се на списокот.Aлкалоид , у развој нешто ова она ,иновации,откритиjа A може и градоначалник,ептен имам мераци за таква функција Али народов дали ќе ме гласа
офAлкалоид , у развој нешто ова она ,иновации,откритиjа A може и градоначалник,ептен имам мераци за таква функција Али народов дали ќе ме гласа
Јас работев во БТР. Во еден период кога се вратив од војска и месец дена се легачев по дома, и мајка ми виде оглас, па се пријавив за монтажер, ама ме турија асистент проект менаџер, за на крај после 4 месеци да заминам од таму.:pos2:Фала на информација, ме изнасмеа. Инаку, во БТР исто така би работела, ама за добра плата. Односно, ако ги исполнувам критериумите и ако тие даваат добри услови(а не даваат), тогаш не би имала против. И онака е денес тешко да се вработиш како новинар...
Аплицирав таму за радник на лента (пошто образованието не ми е нешто нај-нај) и на интервјуто типката ме праша, зошто сакаш од раат работно место (скен оператор во дигитална архива) да се префрлиш на лента? И јас целиот збун... по недела дена ми стигна мејл дека не сум им се уклапал у критериумите (шаблонот).САКАМ ВО JONSON CONTROLS хехе.
Плативе во овие фирми се големки,ама работата е тешка газ паѓана ум ми паѓат Сокомак и РЕК од битолскиве,екстра фирми за македонски стандард
Не не Нејќам ја градоначалник на Скопје :pos2: Кој ќе се распава после со вас Скопјанишчава, не ви се нагодуе Mислев на мојот град Кумановооф
Ја ќе те гласам...ако ветиш дека ќе им правиш на аеродромчани градска плажа 2 (може да се вика машка плажа, претходната е женска, со бикини). Разбрав од @Annabel дека имале катна гаража, само плажа фали
Што се однесува до темата и Алкалоид, желба на сите повеќе помалку е да се запослат у некоја таква фирма (со солидни редовни плати и дивиденда), каде ќе осетиш дека живееш, а не живуркаш.
Кај работиш бе ср?Ме уби ова канцеларијата во институцијата каде што работам сега.