Во која македонска фирма би сакале да се вработите

Член од
16 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
остварен сон

сакав во пивара скопје и еве ми се исполни желбата,веќе од понеделник започнувам со работа во делот на комерција.:vozbud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Топиков го отвори за да се пофалиш, или те интересираше стварно ? :icon_lol:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Aлкалоид , у развој нешто ова она ,иновации,откритиjа :) A може и градоначалник,ептен имам мераци за таква функција :pipi: Али народов дали ќе ме гласа :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
сакав во пивара скопје и еве ми се исполни желбата,веќе од понеделник започнувам со работа во делот на комерција.:vozbud:
Нека ти е честито.Барем да се пофалеше и која ти е врската за комерцијалист во Скопска? Зарем треба комерција за Скопско,Кока Кола и слично :))
Туку не е се така розево во Скопска,се надевам нема да си дадеш отказ,има некои мали тортури,но сигурно си јако бате и ќе преживееш :)

--- надополнето ---

Aлкалоид , у развој нешто ова она ,иновации,откритиjа :) A може и градоначалник,ептен имам мераци за таква функција :pipi: Али народов дали ќе ме гласа :)
Јас ќе те гласам за градоначалник во Сојаклари,ако имаш желба пиши се на списокот.
За Алкалоид во делот на иновации треба да те препорачаат од факултет.Претежно се магистри по хемија и по некој фармацефт.Ако не се најдеш во класата на ученици,тогаш за да си ја оствариш желбата фаќај кавадаречка линија,сигурно ќе успееш :)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.749
Поени од реакции
12.207
оф
Ја ќе те гласам...ако ветиш дека ќе им правиш на аеродромчани градска плажа 2 (може да се вика машка плажа, претходната е женска, со бикини). Разбрав од @Annabel дека имале катна гаража, само плажа фали :)

Што се однесува до темата и Алкалоид, желба на сите повеќе помалку е да се запослат у некоја таква фирма (со солидни редовни плати и дивиденда), каде ќе осетиш дека живееш, а не живуркаш.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Алкалоид - ќе направам апче да те среди одма :zlo: - ќе замени кафетин,аналгин,диазепам и ред други дроги ... 3 во 1 :vozbud: БЕЗ РЕЦЕПТ !!!

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Хммм .. поима немам .. сакам нешо ко македонска НАСА , али тоа нема .. друго сакам ко фитнес тренер у некоја добра теретана или фитнес центар , али тоа у Штип го нема .. по стука сакам ко лаборант , али немам партиска книшка ..

Z

ziko bt

Гостин
на ум ми паѓат Сокомак и РЕК од битолскиве,екстра фирми за македонски стандард

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
:pos2:Фала на информација, ме изнасмеа. Инаку, во БТР исто така би работела, ама за добра плата. Односно, ако ги исполнувам критериумите и ако тие даваат добри услови(а не даваат), тогаш не би имала против. И онака е денес тешко да се вработиш како новинар...
Јас работев во БТР. Во еден период кога се вратив од војска и месец дена се легачев по дома, и мајка ми виде оглас, па се пријавив за монтажер, ама ме турија асистент проект менаџер, за на крај после 4 месеци да заминам од таму.

САКАМ ВО JONSON CONTROLS хехе.
Аплицирав таму за радник на лента (пошто образованието не ми е нешто нај-нај) и на интервјуто типката ме праша, зошто сакаш од раат работно место (скен оператор во дигитална архива) да се префрлиш на лента? И јас целиот збун... по недела дена ми стигна мејл дека не сум им се уклапал у критериумите (шаблонот).

Инаку во последно време имам желба да работам во МакФакс како фото-репортер. Може и во друга редакција :)
Ме уби ова канцеларијата во институцијата каде што работам сега.

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.028
Поени од реакции
623
на ум ми паѓат Сокомак и РЕК од битолскиве,екстра фирми за македонски стандард
Плативе во овие фирми се големки,ама работата е тешка газ паѓа :D
Ja би во Млекарата.уба платичка работата не толку тешка

Иначе јас преферирам државна работа.По можност МВР(не пандур:D) или Образование(средно или фак.)

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
оф
Ја ќе те гласам...ако ветиш дека ќе им правиш на аеродромчани градска плажа 2 (може да се вика машка плажа, претходната е женска, со бикини). Разбрав од @Annabel дека имале катна гаража, само плажа фали :)

Што се однесува до темата и Алкалоид, желба на сите повеќе помалку е да се запослат у некоја таква фирма (со солидни редовни плати и дивиденда), каде ќе осетиш дека живееш, а не живуркаш.
Не не :) Нејќам ја градоначалник на Скопје :pos2: Кој ќе се распава после со вас Скопјанишчава, не ви се нагодуе :) Mислев на мојот град Куманово :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
ja bi te otpustil odma....mnogu zboris , se nadevam Liska ne doagja ovde, da te procita....:vozbud:

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Јас би преферирал работа во банка, Комерцијална или стопанска но не на шалтер(парче ги направија македонските банки на секои две недели грабеж), нешто во канцеларија менаџер или слично

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
уште од младоста сакав во сопствена фирма и таму и си работам... не е онаа првична замисла ама и вака е топ.

меѓутоа, тоа не е битно дали си во сопствена или не фирма. кога го работиш она што го сакаш, тогаш со кеиф го работиш. па уште кога и трудот ти е платен доволно, тогаш сите нормативи за до пензија се исполнети уште од твоето вработување...

Kajgana Shop

На врв Bottom