The Walking Dead

Лрлелеле луѓе ова е шокантно. 10 човека 3 мејн. Малце оф топик ама ја гледа некој Fear The Walking Dead пошто уште една епизода од The Walking Dead останува

Лрлелеле луѓе ова е шокантно. 10 човека 3 мејн. Малце оф топик ама ја гледа некој Fear The Walking Dead пошто уште една епизода од The Walking Dead останува
Си има посебна тема за FTWD.

фак јеа, конечно една чистка да направат...најмило ми е за Хенри, да му ебам фацата..:D:D

Мислев малце порадикален рез ќе направат, се ми укажуваше дека Езикил ќе го наденат на колецот, но добро е што се ослободија од двата најдосадни и најмизерни ликови- Тара и Хенри.

Сега е време за враќање на Неган, таман во 10 сезона да стане лидер на Александрија и да им покаже на овие како треба со овие масикраниве да се постапува.

Мислев малце порадикален рез ќе направат, се ми укажуваше дека Езикил ќе го наденат на колецот, но добро е што се ослободија од двата најдосадни и најмизерни ликови- Тара и Хенри.

Сега е време за враќање на Неган, таман во 10 сезона да стане лидер на Александрија и да им покаже на овие како треба со овие масикраниве да се постапува.
shto i faleshe na tara? Super lik beshe.

Мене алфа ми иде на живци, кога збори бавно и ттивко и со главата прави некои движења...

И јас го сакам Ниган назад, а и мислам дека ќе сакаат да го вратат за да им помогне да ги победат.
Немаат идеи, немаат план, Рик им беше мозокот за таквите работи, ама бидејќи сега него го нема, Ниган ќе ја превземе неговата улога.

Не ќе е лошо да видиме и флешбек со Ниган и како било пред да се збудали...

И јас го сакам Ниган назад, а и мислам дека ќе сакаат да го вратат за да им помогне да ги победат.
Немаат идеи, немаат план, Рик им беше мозокот за таквите работи, ама бидејќи сега него го нема, Ниган ќе ја превземе неговата улога.

Не ќе е лошо да видиме и флешбек со Ниган и како било пред да се збудали...

Се збори ке се правело посебна серија за него у кое ке се покаже се додека не ги сретне сите од Александрија.

Лелел дали меги беше тоа на крајот?

Одлична сезона. Ми го вратија интересот за серијава со овие Алфа Бета. За наредна сезона сакам ( и очекувам ) да го активираат Ниган и да земе некоја побитна улога.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom