The Mule, добро филмче

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи дефинитивно не постои ништо позаплеткано од рандом шпански трилер. Плус, ако на истиот му додадеш и s.f. елементи, добиваш mindfucking искуство. Е сега, свесен сум дека истото може да те однесе од крајност во крајност - или ќе го сакаш, или ќе го мразиш. За мене беше првото, за вас, ќе видиме. Ако се одлучите да го гледате.
Препорака од мене:
Mirage / Durante la tormenta
на Netflix. Тоа е како Contratiempo и Donnie Darko да се сретнале, вкрстиле, и се родил Durante la tormenta. Се надевам ќе ви се допадне колку и мене.
Првата половина од главниот твист у филмот беше тотално предвидлив ако си му ги глеал претходните два филма на режисерот. Не моеш 3 филма да играш на истата карта.Значи дефинитивно не постои ништо позаплеткано од рандом шпански трилер. Плус, ако на истиот му додадеш и s.f. елементи, добиваш mindfucking искуство. Е сега, свесен сум дека истото може да те однесе од крајност во крајност - или ќе го сакаш, или ќе го мразиш. За мене беше првото, за вас, ќе видиме. Ако се одлучите да го гледате.
Препорака од мене:
Mirage / Durante la tormenta
на Netflix. Тоа е како Contratiempo и Donnie Darko да се сретнале, вкрстиле, и се родил Durante la tormenta. Се надевам ќе ви се допадне колку и мене.
kako lugevo se palat na ova ne mi e jasno
traumi od detsvo, ve oskatile so pustanje premnogu videolenti od japonski karate filmovi
![]()
ako ja odzemes nostalgicnosta koga sme gledale so starite doma takvi akrobacii, mislis li deka tie filmovi vredat da prodolzat da se pravat u denesnicata? seriozno pitam.
eve ip man mi e isto ko boyka filmovite, isti tip na lugje se palat, a mene mi e nezamislivo da pustam film i da gledam jackie chan da pravi akrobacii a filmot da ne e komedija, primer okej se takvite filmovi koi osven "nevozmozni potezi" imaat i drugi estetski vrednosti, nalik hidden tiger, ili duri samiot film za ip man - the grandmaster e filmiste, kinematografija, vizija... ama nedovolno dobra prikazna za da pustam da gledam ip man
ne mi pastiraj vakvi klipovi, objasni zaso da pustam ip man osven karateto nudat li nesto poveke
pustiv trejlerot od linkot ti, stariov se vrakja od penzija da tepa na turnir megu kina i amerika
mislis gledam 80tite karate kid ili nekoja teken igra od nintendo, takov seting ima
najseriozno mislam deka dragon ball nudi poveke od ovie filmovi
Зш да не се прават и денеска?
The Raid кецот што му фали?, Сталоне џабе му сите ѕвезди што ги собра кога со сите Exp делови не успеа да го долови истото зш акцијата режијата беше тапа.
Тарантино кој е нели осакатен ( Џармуш исто, Ghost Dog ти е самурајски омаж ) зш го уфрла Брус Ли у новиов филм дека нема интерес?
Многу сериозно ги сфаќаш кунг фу филмовиве никој не вика дека се оскар материјал нити ти бара некој тоа од нив, нудат добра забава и тоа е, ако тебе не ти е интересно гледај си таму 3д цртани со флафи пингвинчиња и не смарај![]()
ako ja odzemes nostalgicnosta koga sme gledale so starite doma takvi akrobacii, mislis li deka tie filmovi vredat da prodolzat da se pravat u denesnicata? seriozno pitam.
eve ip man mi e isto ko boyka filmovite, isti tip na lugje se palat, a mene mi e nezamislivo da pustam film i da gledam jackie chan da pravi akrobacii a filmot da ne e komedija, primer okej se takvite filmovi koi osven "nevozmozni potezi" imaat i drugi estetski vrednosti, nalik hidden tiger, ili duri samiot film za ip man - the grandmaster e filmiste, kinematografija, vizija... ama nedovolno dobra prikazna za da pustam da gledam ip man
ne mi pastiraj vakvi klipovi, objasni zaso da pustam ip man osven karateto nudat li nesto poveke
pustiv trejlerot od linkot ti, stariov se vrakja od penzija da tepa na turnir megu kina i amerika
mislis gledam 80tite karate kid ili nekoja teken igra od nintendo, takov seting ima
najseriozno mislam deka dragon ball nudi poveke od ovie filmovi
wot zosto go omalovaxuvas boyka? Se gleda deka ne ne gi gledal site delovi
site? nitu eden
ponekogas, samo ponekogas, ignoriram filmovi na koi odreden tip na likovi se palat