Јас редовно ја гледам....но незнам кога е на распоред по новата шемаCar S.O.S. дали ја гледа некој?
Малку го смениле форматот. Студиото потсеќа на Top gear.
Ми изгледаше како квалитетно реставрирање и често убава приказна во која се зборува за легендарни модели, некои и што се возеле по наши улици како Golf GTI, Peugeout 205 gti, Renault Campus, Defender. Сега гледам нешто форсираат реставрации за една недела, што малку е безвезе и личи на фушерај.
Сменет е терминот, ама ќе те излажам ако ти кажам. Тоа што го гледав беше во петок навечер (или четврток???). Има некои денски репризи сега. У задње време и животов ми е малку хаотичен, па седнувам и закажувам снимање, а ги гледам кога имам време.Јас редовно ја гледам....но незнам кога е на распоред по новата шема
Овие репризиве беа попладне или две епизоди од 17-19 или ако е една од 18
Си играт ку*рот со со нас затоа, сношти ја даваа Banged up Abroad со додаден наслов на серијата Crime & Punishment и ја напишале Сезона 3, а епизодата е од 11та сезона, 3та епизода (Narco at Nineteen (Bolivia)... дури и насловот и беше променет и ставиле дополнителен материјал од друга епизода што веќе исто си ја и а како посебна.Car S.O.S. дали ја гледа некој?
Малку го смениле форматот. Студиото потсеќа на Top gear.
Ми изгледаше како квалитетно реставрирање и често убава приказна во која се зборува за легендарни модели, некои и што се возеле по наши улици како Golf GTI, Peugeout 205 gti, Renault Campus, Defender. Сега гледам нешто форсираат реставрации за една недела, што малку е безвезе и личи на фушерај.
Ги има ли на торент?Си играт ку*рот со со нас затоа, сношти ја даваа Banged up Abroad со додаден наслов на серијата Crime & Punishment и ја напишале Сезона 3, а епизодата е од 11та сезона, 3та епизода (Narco at Nineteen (Bolivia)... дури и насловот и беше променет и ставиле дополнителен материјал од друга епизода што веќе исто си ја и а како посебна.
Ги имам јас сите, и тоа со балкански превод (српски и македонски).Ги има ли на торент?
Јас уклучив да ми се снима прошла недела - хаос....и се изнервирав.
Ќе ги побарам. Без превод глеам.Ги имам јас сите, и тоа со балкански превод (српски и македонски).
Од 4та до 12та сезона се со превод. Првите 3 се без превод (ама околу 10 епизоди се вкупно). Ако добро го следиш warez-от... ги имам веќе прикачено.
На кој сајт ги ставаш?Ги имам јас сите, и тоа со балкански превод (српски и македонски).
Од 4та до 12та сезона се со превод. Првите 3 се без превод (ама околу 10 епизоди се вкупно). Ако добро го следиш warez-от... ги имам веќе прикачено.
На странски warez форуми, а ги имаш и кај мене на мојот веб сајт... ете линкче (Бидејќи не ти е потребна регистрација)На кој сајт ги ставаш?