Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
avramovski e ok, neznam sto sakas, imase nekolku odlicni dopiri. nemame napagac toa e najgolem problem, nema koj da dade gol

Обожавам кога вака ќе победиме.Немавме шут на гол

Што е со Битанг знае некој?Инаку за среќа имавме пенал па водиме други шанси слабо креираме Фелипе ја држи средината одбраната игра солидно иако Шкупи креира мн шанси.Овој Манев секоја чест прав ѕвер е човекот.Од другите Лира,Колевски и Аврамовски слабо многу слабо..Се надевам бар дека Авраамовски ќе влезе во форма.
Битанг имал смртен случај во семејството. Си отишол за Камерун и не се знае кога ќе се врати.
Барем вака наслушнав.

Уште еден натпревар без никаква идеја во нападот. Не знам до кога ќе тераме вака. Буквално ниту еден шут немавме освен пеналот. Среќа Гача беше сигурен денес, а неколку пати имавме и среќа да топката мине крај гол. Заслужија најмалку нерешено слогашите. На крајот се паметат бодовите. Многу важни 3 бода за одвојување на +9 во однос на Слога и Работнички.
Никој од нападот не одигра ништо денес. Аврамовски бескорисен, Фелипе со очајно издание, Лира и Колевски дамбетер.

п.с. играчот со број 11 на слога, душата ни ја зема.

Битанг имал смртен случај во семејството. Си отишол за Камерун и не се знае кога ќе се врати.
Барем вака наслушнав.

Уште еден натпревар без никаква идеја во нападот. Не знам до кога ќе тераме вака. Буквално ниту еден шут немавме освен пеналот. Среќа Гача беше сигурен денес, а неколку пати имавме и среќа да топката мине крај гол. Заслужија најмалку нерешено слогашите. На крајот се паметат бодовите. Многу важни 3 бода за одвојување на +9 во однос на Слога и Работнички.
Никој од нападот не одигра ништо денес. Аврамовски бескорисен, Фелипе со очајно издание, Лира и Колевски дамбетер.

п.с. играчот со број 11 на слога, душата ни ја зема.
Во се се слагам со напишаното, освен за Колевски. Доста се трудеше денеска, доби многу дуели со противничките дефанзивци, но немаше сооедвента поддршка од соиграчите.
Васоски се повеќе ме разочарува. Никако да го стандардизира првиот тим, постојано го меша составот, не ја сфаќам потребата повторно да стартува со деснак на лев офанзивен бек/крило кога веќе го ангажиравме Жуниор. Ја гуши играта со некои свои решенија, како на пример играње на Фелипе на задњи везни. Очигледно е дека имаме огромни проблеми во нападот откако го нема Барсегјан.
Следува двонеделна пауза поради репрезентативните настапи. Идеален момент за Васоски и неговиот стручен штаб колку толку да ги посложат редовите бидејќи она што се пружи овие 5 натпревари не заслужува ни пролазна оцена.
П.С. Играчот со број 11 во Слога е Бразилецот Сержињо, што лани играше за Работнички. И на претходните натпревари ни правеше проблеми, ако не се лажам заби и два гола против нас, и треба сериозно да размислат во Вардар за негов ангажман. Ова го кажувам од причина што не е играч на Слога, туку е позајмен од Скендербег.

Последно уредено:
Нека ги боли инцесите.
Најпријатно изненадување ми е Манев. Најголем скептик бев за него а е меѓу малкуте што гине за секоја топка.
Него највеќе загрижува фактот што у јуни им завршуваат договорите на:
Попов, Новак, Манев, Најдовски, Брдаровски, Мицевски, Аврамовски, Фелипе или практично скоро цел тим.
Ќе има пак целосен ремонт како лани или ќе се продолжат истиве?

serginho e odlicen fudbaler, uste za rabotnicni koga igrase se gledase toa i me cudi sto potpisa za shkupi, epten neocekuvano. sepak i on ima mani zaradi koi igra vo 1. MFL. odlicen tehnicar e, ima i solidna atletika i radius na terenot, a i ne e star, ama problem mu e sto ne e najefektiven. ne zboruvam samo za zavrsnicata, nekako mu fali se povise konkretnost vo akciite so sekoj metar koj se zblizuva do golot. dodatno e vid na igrac koj nema najidealna pozicija, ni e tipicno krilo, ni tipicen polu spic. sepak celokupno bi bil dobar transfer za vardar.

Во се се слагам со напишаното, освен за Колевски. Доста се трудеше денеска, доби многу дуели со противничките дефанзивци, но немаше сооедвента поддршка од соиграчите.
Васоски се повеќе ме разочарува. Никако да го стандардизира првиот тим, постојано го меша составот, не ја сфаќам потребата повторно да стартува со деснак на лев офанзивен бек/крило кога веќе го ангажиравме Жуниор. Ја гуши играта со некои свои решенија, како на пример играње на Фелипе на задњи везни. Очигледно е дека имаме огромни проблеми во нападот откако го нема Барсегјан.
Следува двонеделна пауза поради репрезентативните настапи. Идеален момент за Васоски и неговиот стручен штаб колку толку да ги посложат редовите бидејќи она што се пружи овие 5 натпревари не заслужува ни пролазна оцена.
П.С. Играчот со број 11 во Слога е Бразилецот Сержињо, што лани играше за Работнички. И на претходните натпревари ни правеше проблеми, ако не се лажам заби и два гола против нас, и треба сериозно да размислат во Вардар за негов ангажман. Ова го кажувам од причина што не е играч на Слога, туку е позајмен од Скендербег.

Се сложувам, Колевски се труди многу, но работата е што не е многу продуктивен засега. Млад е и со неговите физички предиспозиции е лесен плен за противничките дефанзивци. Можеби беше подобро да ја доигра сезоната во Борец. И оној Марко Ѓорѓиевски (или како и да беше) што беше најпознат во кадетите, па играше за Сск, па сега за Борец, ми личи дека може да стане солиден офанзивец (знам дека го кењав во минатото поради трансферот во трета лига, ама има предиспозиции за нешто такво).

Матејчо одново во секоја акција дрибла накај нашиот гол и враќа на голман. Очајно ни фалат крилни играчи. Реално и немаме многу опции во нападот, па тешко дека Тетовче може да смени нешто. Сепак, како што кажа, ротацијата на бековите во секој натпревар воопшто не ми се допаѓа, исто и за играњето на Фелипе на наша половина.[DOUBLEPOST=1552820761][/DOUBLEPOST]
Sakam da te prasuvam zas vaka gi narekuvate ?
Затоа што така се викаат :icon_mrgr: Слога југомагнат, Чаирските гулаби :icon_mrgr:

Последно уредено:
Od edna strana razbiram deka tetovce nemase bas sjajni uslovi, ali nekoi negovi greski se epten izrazeni.

Covece 70% od ekipata ne odi. Onoj Kolevski nemase dusa na pocetok na vtoro mislis ke papsa. Deckoto ima 18 godini go pretstavuvaat kako talent a ne moze 60 minuti da izigra. Felipe ne odi. Utakmicava za vtor gol mozevme da se nadevame samo ako imame dobra kontra. E na tie akcii kade sto Sloga izveduvase prekini vo nekolku navrati edinstven napred sto cekase topka bese Felipe, kondiciski najnespremniot igrac. Brda osven nekolkute utakmici na start sega deckoto ne odi. Tolku e limitiran sto ne znae da se odvoi od linija i da vleze vo prazno ili da proigra nekoj na povratna nadvor od seanaeaetnik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Според gol.mk утре Вардар ќе играл без Тошевски кој бил повреден. Од кај излезе сеа повреден?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Денес многу добра игра со многу залагање и борба за секоја топка.Работнички на ниво на Победа и Беласица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom