UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Mora da se priznae izgazija englskite ekipi, duri 6 gi ima u evropakive ligi..[DOUBLEPOST=1552634827][/DOUBLEPOST]
Инаку, треба да се истакне дека оваа година за прв пат на една ждрепка во Лигата на шампионите ќе бидат одредени потенцијалните противници и за полуфиналето. Ќе потсетиме, досега во најелитното европско натпреварување се влечеше ждрепка за секоја фаза посебно.

Ne e isto na igrica i u realnosta...

Ова мора некој добро неинформиран да го има напишано..порано се сеќавам се знаеа противниците од 1/2 финалето и имаше само ждрепка за 1/4 финале и до крај..сега не се сеќавам точно која година беше кога го сменија да има ждрепка за 1/2 ..дури во стариот формат со по две групи шо се играше на времето се знаеа противниците до крај после извлекувањето на нокаут системот.

До 2012 година имаше една ждрепка за 1/4 финале и 1/2 финале. Ништо ново не е ова, се враќа старата пракса. За мене сеедно е дали ќе има посебна ждрепка или не.

2 англиски екипи ќе се паднат сигурно меѓу себе.

Јуве и Сити ќе ги поделат Порто и Ајакс.

Барса и Тотенхем еден Ливерпул и Манчестер.

2 англиски екипи ќе се паднат сигурно меѓу себе.

Јуве и Сити ќе ги поделат Порто и Ајакс.

Барса и Тотенхем еден Ливерпул и Манчестер.
чул те бог сине мој

Неизвлекувањето на Барселона на еден од Порто и Ајакс за мене ќе претставува огромно изненадување. Барселона ќе ја добие секоја можна помош сезонава за да триумфира во Европа.

Неизвлекувањето на Барселона на еден од Порто и Ајакс за мене ќе претставува огромно изненадување. Барселона ќе ја добие секоја можна помош сезонава за да триумфира во Европа.
Не бе?

OMG :D

Да нема залет, да не се деси прегорување.

Во полуфинале Сити - Јувентус и Барса - Ливерпул според тоа како што се фаворити во четвртфиналето

Liverpool-Juve finale

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom