Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Кој комплекси ви ги набија тоа чудно. Повеќе за нив зборите отколку за Арсенал. Не гледам ниеден друг фан да збори за нив освен вие.
Зошто не добиле казна, зошто добил казна послем една недела зошто се радувале на гол од офсајд, зошто се бунеле за поништен гол, зошто Кејн паднал при фаул, зошто Сон лесно паѓал, зошто Али е дрзок, зошто тепале тесно, зошто биле англичани.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Кој комплекси ви ги набија тоа чудно. Повеќе за нив зборите отколку за Арсенал. Не гледам ниеден друг фан да збори за нив освен вие.
Зошто не добиле казна, зошто добил казна послем една недела зошто се радувале на гол од офсајд, зошто се бунеле за поништен гол, зошто Кејн паднал при фаул, зошто Сон лесно паѓал, зошто Али е дрзок, зошто тепале тесно, зошто биле англичани.
Сите трофеи ги освоија, нормално дека ќе ни набијат комплекси шо да прајме

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Сите трофеи ги освоија, нормално дека ќе ни набијат комплекси шо да прајме

Па тоа е најтрагичното што не освоиле и пак се замарате со нив. Ама јасно е паднавте на нивно ниво.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Па тоа е најтрагичното што не освоиле и пак се замарате со нив. Ама јасно е паднавте на нивно ниво.
Сеа ни набија комплекс или паднавме на нивно ниво?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.800
Не ми е идејата да провоцирам, ама Тотенхем редовно игра ЛШ и завршува пред Арсенал во ПЛ. Моментално се во блага предност пред вас.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Не ми е идејата да провоцирам, ама Тотенхем редовно игра ЛШ и завршува пред Арсенал во ПЛ. Моментално се во блага предност пред вас.
Нема врска со провокации, таков е впечатокот што го остава ФА последниве неколку години од кога Тотенхем завршува пред Арсенал, кои се 2.
Дека се сменија улогите е јасно, незнам кој уште мисли дека не е така реално ама тој пенал на Обамејанг може да испадне одлучувачки на крај од сезона

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.592
Вчера читам навивачите на Селтик му се заканувале на Роџерс. Па дури некои идиоти му упаднале дома па жена му и ќерката морале да се заклучат во бањата. Како бе може да се толкави морони? Точно дека е многу чудно како ги напушти среде сезона, ама човекот мислам ги освои сите можни титули во Шкотска. Ги ценев многу како фанови ама ова е ненормална работа...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.417
Поени од реакции
43.225
Вчера читам навивачите на Селтик му се заканувале на Роџерс. Па дури некои идиоти му упаднале дома па жена му и ќерката морале да се заклучат во бањата. Како бе може да се толкави морони? Точно дека е многу чудно како ги напушти среде сезона, ама човекот мислам ги освои сите можни титули во Шкотска. Ги ценев многу како фанови ама ова е ненормална работа...
Не ги оправдувам навивачите но тоа на Брендан е многу глупо што го направи, ај да немал работа па да прифател но да го баталиш клубот пред сред сезона?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
И банер му извадија.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Играч на кој му се восхитував ко дете...

Ни на крај на памет нема да ми биде да споредувам целокупна величина на играч и квалитети ама фрст тачот на Лалана многу ме потсеќа на Бергкамп.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Може не требаше да замине на речиси крај на сезона ама па што повеќе со Селтик? Нормално дека било кој клуб во ПЛ е поатрактивен од шкотските клубови, тука се работи и за Лестер кои имаат какви такви амбиции да се држат во горниот дел од табелата.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.985
Поени од реакции
67.800
Ни на крај на памет нема да ми биде да споредувам целокупна величина на играч и квалитети ама фрст тачот на Лалана многу ме потсеќа на Бергкамп.
Го постирав видеото баш заради тоа што првиот допир му беше трејдмарк на Беркамп, покрај целокупната техника. За лалана, искрено, немам забележано дека има таков прием, повеќе Кројф турн ми е трејдмарк за него, а кај нас Мата е страшен со прием на топка.

Не можам да го најдам видеото каде Карагер за него вика, он оваа утакмица направи повеќе Кројф турнс, него ли Кројф у цела кариера, мислам дека пост Вест Хем беше. Тоа ми е стварно прва асоцијација за него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom