Game of Thrones

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.557
Eте бе, преживеале Берик и Тормунд - не погинаа у рушењето на Ѕидот. Знаевме, пошто нели Берик му рече на Хаунд, кога се разделија, дека пак ќе се видат.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Не ми е битно кој ќе седи на тронот, или дали воопшто ќе има трон на крајот, само сакам да има некој ептен заебан, извитоперен, шокирачки крај што никој нема да претпостави.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.347
Поени од реакции
84.557
If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention - Ramsay Bolton
Таа епизода ја има пишувано Мартин и откога ја твитна таа изјава на Ремзи, многумина во фандомот ја протолкуваа како ултимативна изјава на писателот за крајниот исход на се.
https://twitter.com/georgerrmartin_/status/397484088153497600?lang=en

Член од
14 април 2012
Мислења
32.836
Поени од реакции
67.258
Знаејки какви се пиздарии се издешаваа низ сезоните наназад, last man standing сигурно ке биде некој лик кој сите го мразат.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Искрено немам појма што све се издешава последнава сезона..

Член од
16 јули 2017
Мислења
108
Поени од реакции
169
PEOPLE R U HYPEEED? :vozbud:

Решавачката битка на живите против мртвите, имаме 2 драгон рајдерс Дени и нормално Џон.
Ќе биде нешто невидено они против night king со ледениот Висерион..
Но Серси некако премногу смирено си пијуцка од виното дури си седи на тронот, малце ме плаши :cenzura:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
PEOPLE R U HYPEEED? :vozbud:

Решавачката битка на живите против мртвите, имаме 2 драгон рајдерс Дени и нормално Џон.
Ќе биде нешто невидено они против night king со ледениот Висерион..
Но Серси некако премногу смирено си пијуцка од виното дури си седи на тронот, малце ме плаши :cenzura:
Мислам дека живите ќе изгубат. :confused:
Едноставно, премногу се White Walkers, а и тие што ќе ги убијат се преобразуваат во нивни.
Штом еден змеј уби и придоби на негова страна, што ќе го спречи пак да го направи тоа...

Мислам дека и тоа би било изненадувањето, зошто нели ни рекоа дека на крај ќе имало некое големо изненадување кое ќе ја подели публиката.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.109
Поени од реакции
37.571
Јас тоа bittersweet ending го толкувам како - ќе победи некој кој никој не го сака, но на крај сите што го мразат ќе се радуваат на неговата победа. Или, нешто во стил - кога двајца се караат, третиот користи. Дај Боже да грешам, оти не ми е во мислите некој популарен исход во моментов.

Член од
16 јули 2017
Мислења
108
Поени од реакции
169
Мислам дека живите ќе изгубат. :confused:
Едноставно, премногу се White Walkers, а и тие што ќе ги убијат се преобразуваат во нивни.
Штом еден змеј уби и придоби на негова страна, што ќе го спречи пак да го направи тоа...

Мислам дека и тоа би било изненадувањето, зошто нели ни рекоа дека на крај ќе имало некое големо изненадување кое ќе ја подели публиката.
Кога ја прашаа Емилија во едно интервју како изреагирала кога прв пат ја прочитала скриптата за крајот рече дека не можела да се совземе себеси со денови, и дека ќе е скроз mindblowing..

Ова ми удира како на некој ептен јак пресврт поврзано со night king и Бран. Нешто со time travelling и butterfly effect.
Немам читано никакви теории и не ни сакам, но имам претчувство дека на крајот нема да остане никој од живите, само умрените и можеби тоа ќе е крајот на Вестерос како во визијата на Денерис кога паѓа снег над Кингс лендинг.
Но малце ме буни насловот на последната книга 'A Dream Of Spring' некако сепак звучи надежно..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Големо зло е тоа Редитот со демек "ликнатите" скрипти за новава сезона. Се излажав да прочитам неколку реда ама на време се откажав. Само да не направат некоја глупост ко пред некоја сезона кога пуштија 4 епизоди наеднаш :D
A уште поголемо зло е да читаш таму, потоа да ги постираш сценаријата тука и после да дојдеш до заклучок I am not hyped, го очекував ова. Мазохизам на ниво :)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Мислев дека само ќе ги репризирам последните 2-3 епизоди од седма сезона, чисто да се потсетам, таму некаде 10ти. Го изгледав трејлерот за осма и сега се симнува прва сезона. Јбг, планирам да развртам онака низ серијата, немам време ни желба се наново да гледам, али има многу работи што ми се заборавени, битки што уште еднаш треба да се прегледат пред да се испоубијат сите.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.380
Поени од реакции
23.203
Срање трејлер, се надевав да ги видам барем Страшо и бандата. 0/10

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
На месец дена пред премиерата, да повториме што научивме од последниве сезони, за да има што помалку разочарувања, треба што помалце да дремиме на Редит :love:
А ќе смееме да дискутираме за тоа дека не е возможно од едно место до друго да дојдат за толку брзо време и дека серијава е (ЖИТИ СЕ') нереална :D

Kajgana Shop

На врв Bottom