Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Деновиве ги репризирам сите сезони и ја очекувам финалната со нетрпение. На несакање прочитав некои коментари кои ме хајпнаа, а не сакав да бидам хајпнат.

Предходно репризирав една подобра серија @wot -е, ѓубре едно предавничко. :kafence:

И јас почнав да ја гледам пак од почеток . Паралелно земав и да ја читам темава од почеток затоа што тогаш не бев баш активен овде, па да видам што се зборело. Препорачувам :D

52540436_2342665679118551_1138620655080570880_n.jpg

Да, ова е баш жена ми коа рече дека е ок да идам у март со мое друштво на ProWein.

Ima edno kratko video na Instagram od HBO pushteno, poglednete go ako mozhete :)

Мислам дека у последната епизода ќе успеат да се пробијат и да го уништат прстенот.

Само што ја изгледав првата епизода од четврта сезона и сакав да ве потсетам на еден од најепик дијалози

На месец дена пред премиерата, да повториме што научивме од последниве сезони, за да има што помалку разочарувања, треба што помалце да дремиме на Редит :love:

На месец дена пред премиерата, да повториме што научивме од последниве сезони, за да има што помалку разочарувања, треба што помалце да дремиме на Редит :love:
Големо зло е тоа Редитот со демек "ликнатите" скрипти за новава сезона. Се излажав да прочитам неколку реда ама на време се откажав. Само да не направат некоја глупост ко пред некоја сезона кога пуштија 4 епизоди наеднаш :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom