- Член од
- 20 јануари 2019
- Мислења
- 46
- Поени од реакции
- 32
Не го забележав тој момент. На официјална стои само еден жолт во Вардар.vo pravo e @Bibo novak dobi zolt vo 48. minuta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го забележав тој момент. На официјална стои само еден жолт во Вардар.vo pravo e @Bibo novak dobi zolt vo 48. minuta.
ne znam na koja oficijalna e toa, natprevarot i se uste ne sum gledal celosno, no na zapisnikot mu stoi zoltiot.Не го забележав тој момент. На официјална стои само еден жолт во Вардар.
Пак со дојавите хххххххххх товарете 2ка ѓорче-вардар.
Чекаше да видиш како ќе се одвија па да пишеш? Абе торко не лупетај со дојавите од пред 10 дена да не е средена и јавена до тебе? Да не ти ја кажа копчар од прва рака?Да не згрешив случајно?
Чекаше да видиш како ќе се одвија па да пишеш? Абе торко не лупетај со дојавите од пред 10 дена да не е средена и јавена до тебе? Да не ти ја кажа копчар од прва рака?![]()
Немам пари задужен сум кај лихвари плата зеам само за камата да платам ништо друго не останува. Од местенките во прва лига се заглавив.Кој рече дека ми е дојава бе ? Всушност никогаш и не сум постирал ДОЈАВИ тука на форумот само ти живееш во некој твој свет.Се надевам дека х2 ја играше па сега си свиркаш дома
постигна после голема грешка на Мишевски
Всушност Фелипе едвај се движи по терен, само што има сто пати подобра техника од останатите, па и три години да не тренира повторно би бил најдобар во нашиот состав.Фелипе веќе е во топ форма Жуниор исто се дига останува уште Битанг и Аврамовски да влезат во форма и да врземе некоја добра серија за да го осигураме второто место.
Апсолутно се согласувам. Фелипе, и во очајна физичка подготвеност, е доктор по фудбал за нашава лига. Башка и каква кондиција ти треба за првенство, каде едвај три клуба функционираат посериозно, а рестото е тешка боранија.Всушност Фелипе едвај се движи по терен, само што има сто пати подобра техника од останатите, па и три години да не тренира повторно би бил најдобар во нашиот состав.
Со неколку потези го реши натпреварот. Инаку, кондициски е во очајна форма. Не дека и порано покривал голем дел од теренот, ама на овие натпревари се гледа дека не тренирал подолг период.
Слично важи и за Аврамовски, рикна после 60тина минути игра. Изненадувачки беше што Битанг не влезе во игра после третиот даден гол, очекував да добие некоја минута.
Првите два гола ги дадовме од прекин, третиот од контра. Скоро и да не можеме да креираме шанса од позиционен напад.
Листа на стрелци:
1. Барсегјан, Брдаровски, Мицевски 4
2. Лира 3
3. Новак, Попзлатанов 2
4. Попов, Фелипе, Јуфо, Ибиши, Најдовски 1
Сите тројца кои постигнаа гол денес се дебитанти. Тоа што боде очи е мизерната реализација. После 21 коло, Вардар се уште нема играч кој дал барем 5 голови. Мизерија невидена.