FA & Capital One Cup

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.859
Поени од реакции
12.146
Не беше недоразбирање,туку едноставно Кепа го одјеба Сари инаку немаше да попиздува така, во еден момент дури сакаше да си замине. Сари беше избрукан пред цела фудбалска јавност и доколку сака да има авторитет, но и респект од фудбалерите Кепа не треба да го симне од трибини додека е тренер на Челзи (а нема да е долго како тргнала работата), бидејќи каде и да биде тренер после Челзи ќе има проблем да воспостави авторитет над фудбалерите.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Sari so izjavava gp dopre dnoto, se razbira ako tocno prenesena. Rabotava mu ide kjuti i pusi

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Сеа ако се изанализира цела ситуација, не дека сари сакаше да го мења ради пеналите, немаше он намера да мења голман дур овој не се пожали
Добро е што барем некој на форумов правилно ја сфатил работата!

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.182
Поени од реакции
13.460
Ова не беше брукање за Сари, туку за Кепа. Кепа толку си заврши со професионалноста со овој потег. Ќе биде брукање и за Сари, ако во сите преостанати натпревари дур е на клупата на Челси, Кепа би бил меѓу стативите. Во тој случај, и двајцата треба да се опростат од фудбалската сцена, во спротивно би се множеле со нула во неа, и секако да бидат пример како еден фудбалер не треба да се однесува т.е. како еден менаџер не треба да се справува со таков фудбалер.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.613
Поени од реакции
2.235
Кабалеро има 39% проценти на одбранети пенали. Секако дека сакаше и мораше да биде заменат Кепа. Плус да не го заборавиме фактот што неколку сезони беше во Сити.

Разочаран сум од изјавата на Сари дека било недоразбирање. Или премногу пробува да биде мудар или некој друг ги влече конците во Челзи. Како и да е почнува да добива поддршка од навивачите. Чим 24 годишен голман кој ја брани првата сезона во тимот ти се контра, нејкам да замислам што се случува со другиве играчи.

Какви карактери поминаа низ клубов последнава деценија...а сега спаднавме на ниво Аризабалаги да ни изиграваат шерифи.

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.981
Поени од реакции
67.783
Во клуб во кој тренери се менуваат како чорапи заради конфликт со играчи, она што го направи Кепа и не треба да е зачудувачко. Кепа е сигурен дека Сари нема да е тука наредната сезона, а тој е играч кој е купен 80 милиони, така да...

Искрено ми е жал за Сари, делува дека е ок човек, а го ебаваат преплатени дечишта.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Доколку Сари не добие поддршка од управата не сум сигурен дека сериозен тренер ќе се нафати да ја превземе таа работа.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
Доколку Сари не добие поддршка од управата не сум сигурен дека сериозен тренер ќе се нафати да ја превземе таа работа.

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Затоа што последниве десет години ниеден сериозен тренер не се нафати да дојде откако не доби поддршка претходниот :D

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Затоа што последниве десет години ниеден сериозен тренер не се нафати да дојде откако не доби поддршка претходниот :D
You're missing the point. Последните двајца тренери беа минирани во слични ситуации и guess what и во двата случаи тие го изедоа подебилиот крај од стапот. Управата застана зад играчите, не зад тренерите.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.763
Поени од реакции
52.740
You're missing the point. Последните двајца тренери беа минирани во слични ситуации и guess what и во двата случаи тие го изедоа подебилиот крај од стапот. Управата застана зад играчите, не зад тренерите.
Е не сум знаел. Не се само последните двајца иначе.
Мора да го поддржат Сари, да распродадат пола тим и да му донесат што сака. Ама секогаш ќе има тренери, воопшто не се согласувам со тоа дека не би дошол друг сериозен. Да беше така, ќе престанеа да доаѓаат уште одамна.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.981
Поени од реакции
67.783
Сари си беше тренерот во рангот на Зидан, Пеп и Фергусон уште пред да дојде во Челси, сега само ја потврди династијата. Сега само фали Роџерс да го донесат, и да се заокружи циркусот.

Kajgana Shop

На врв Bottom