Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мохамед not today mate Салах :D

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.415
Ovie se plasat da igraat zimi sve... im e strav da ne primat gol pa pazljivo i beskonecno se dodavaat i na kraj ke ufrlat, a vo 16 nitu eden igrac ne vlaga da proba da zabie... gospode boze.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Klop so mozocen udar bese na kraj.
Цела утакмица беше ко со мозочен удар да е, само урлаше покрај аут линија, се дереше им кажува какви ебени пасови да праат. Играчиве ко да се задоволија со бод, поготово кога видоа дека имаат утд три измени ради повреди, Рашфорд (ако се докаже дека играл повреден) со 40 посто од можностите и Лукаку сам у напад кој што 100 топки да му дадат, пола нема да успее да смири си беше фикс икс. Затвори го само Погба (она што и го направија) и спиј си до 90та.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Бреј кој малер:mad:
На ваков Ливерпул денеска мин 2 комада не му гинеа, може и господ решил да ги подтурне:(
Нерешеново 70% е на Олд Трафорд!

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.601
Поени од реакции
13.967
Цела утакмица беше ко со мозочен удар да е, само урлаше покрај аут линија, се дереше им кажува какви ебени пасови да праат. Играчиве ко да се задоволија со бод, поготово кога видоа дека имаат утд три измени ради повреди, Рашфорд (ако се докаже дека играл повреден) со 40 посто од можностите и Лукаку сам у напад кој што 100 топки да му дадат, пола нема да успее да смири си беше фикс икс. Затвори го само Погба (она што и го направија) и спиј си до 90та.
Повеќе изгледа дека се пропаднати отколку дека чувале нерешено :D после поразот од Сити тотално се изгубени.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.995
Поени од реакции
1.415
Тмн ги изигравме сите нерешени шо требаше да се изиграат и сега одиме на 11 победи и тоа е тоа. :jeeee:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Повеќе изгледа дека се пропаднати отколку дека чувале нерешено :D после поразот од Сити тотално се изгубени.
Можно е, ќе видиме како ќе изиграат против Вотфорд во среда. Не делува ко да се пропаднати, пак беа боље противник, беа боље противник и против Баерн али не успеаја да погодат, за жал.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Некој да ми кажеше дека Пул две текми по ред 0-0 ќе изигра будала ќе го напраев. Очигледно е дека има пад на формата кај тројката Салах-Мане-Фирмино и тоа сеа кога се ломи сезоната.
Јунајтед очај и со ПСЖ и со Пул, можда нејќе да е само.до Мурџо.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Цел фудбалски свет со се форумов му е толку надркан на Салах што ми се чини дека сестрите на сите им ги ебал последниве две години.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Цел фудбалски свет со се форумов му е толку надркан на Салах што ми се чини дека сестрите на сите им ги ебал последниве две години.
Искрено на Јунајтед ама баш ништо му нема ебано.

O

ob1

Гостин
Барај ја кривицата во вашите фанови. Вие ги кренавте очекувањата за човекот кој за жал не може да ги исполни сезонава. Вие правевте дека играл сезона рамо до рамо со Меси и Роналдо, што и стварно играше, ама кога дојде моментот да продолжи со таа форма и тие партии, човекот пропадна. Не знам, за вас може ги исполнува очекувањата, но не и за неутралните фанови, тие што очекуваа да игра повторно сезона рамо до рамо со Меси и Роналдо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom