Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Тотенхем вакви-такви 3-то место со 5 бода позади Ливерпул. Ептен океј фудбал играа па и без Кејн и Али добро им оди.

Зашо рече ќе напраиш логаут па нема логика да ти стои такво мислење у оваа тема.
Добро бе кој одлучува за тоа?
Абе свесни ли сте колку мислења немаат логика, гледате ли го тој Пеџа колку глупости нареди последните 3часа..
Кои сте вие да вреѓате некого?
Ваш ли е форумов?
Ако е ваш извинете, ама што ви влегов не за мислењата кои што се точни скоро секогаш...
Искрено да ви кажам појма немате повеќето од фудбал а сељакот ако не си го избрише коментарот во кој ме посочува ке биде пријавен..

Добро бе кој одлучува за тоа?
Абе свесни ли сте колку мислења немаат логика, гледате ли го тој Пеџа колку глупости нареди последните 3часа..
Кои сте вие да вреѓате некого?
Ваш ли е форумов?
Ако е ваш извинете, ама што ви влегов не за мислењата кои што се точни скоро секогаш...
Искрено да ви кажам појма немате повеќето од фудбал а сељакот ако не си го избрише коментарот во кој ме посочува ке биде пријавен..

Јас одлучувам за тоа, не умарај по темиве.

Јас одлучувам за тоа, не умарај по темиве.
Ама ова е форум и јас можам да пишам што сакам а богами и никој не навредив, корегирај го другарти Пеја оти ќе ве изблувотам низ цел форум...

Ама ова е форум и јас можам да пишам што сакам а богами и никој не навредив, корегирај го другарти Пеја оти ќе ве изблувотам низ цел форум...
Еве ти 3 казнени, пробај сеа изблувоти го цел форум.

Тотенхем вакви-такви 3-то место со 5 бода позади Ливерпул. Ептен океј фудбал играа па и без Кејн и Али добро им оди.
Многу среќа имаат.

Многу среќа имаат.
Тепаа две утакмици во последните минути и одма среќа. Фергусон така титули освојуваше. Баш збореше како им набиле комплекси на тимовите и они сами си се тепале.

А и како што имаа среќа на тие утакмици немаа среќа со Јунајтед кога Де Геа правеше чуда.

Кај јаки па и секој натпревар со хендикеп го почнуваат!!!

Глуп Агуеро. Можеше да го заврши натпреварот уште не почнат :facepalm: Т.е. мораше!

Среќа може да е еднаш, двапати...ама ако се случува почесто повеќе не е среќа.
Тотенхем е супер екипа, сосема заслужено се наоѓаат на оваа позиција иако имаа еден куп проблеми и како што знаете, сезонава не доведоа ниту едно засилување, а го продадоа еден од најдобрите, плус, Кејн и Али повредени и претходно Сон отсутвуваше.

Воопшто не играат океј фудбал и воопшто не им оди али ете.. со малку фудбалска среќа минимално си ги добиваат утакмиците без неколку првотимци.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom