ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.743
- Поени од реакции
- 43.901
Не, Јунајтед добри 15год. Ама со Мурињо ја изгубив секоја пасија спрема нив. Почнав дури и да ги мразам, да навивам да изгубат. Мило ми е што Оле ги оправува моментално ама некако ко да го изгубија тоа по што беа препознатливи и што ги сакав.@K!KI не беше ти фан на Челзи?
И за оваа ли им е на фан базата Хендерсон крив? Семоќен Хендерсон за Кеита е ЏерардСе посраа, бем ти безрбетници ти ебам. Па уште и ќе ми се курчат навивачи, Хендерсон не треба да игра, не постоел а едини играч што знае да смири игра и да организира напад. За крај, ОГРОМЕН дел од фан база бараат средината да биде Фабињо, Кеита и Шаќири
Ајде и ти со нас, White John ќе те прекрстимеУште еден Боро, само овај полош испадна. Ewww.
Од жена ќе се откажам ако не ме задоволува 5год, а не па од фудбалски клуб.Уште еден Боро, само овај полош испадна. Ewww.
Дебилизам, што друго да се каже. Многу се нервирам кога ќе ми каже некој „бегај бе тој Хендерсон не е за капитен, не е Џерард“. НОУ ШИТ ШЕРЛОК, секој да можеше да биде Стиви, Стиви немаше да биде тоа што е, ти ебам амебата глупа да ти ја ебам. Само што сеа сум со мозочен удар и не можам да се расправам, семката да им ја ебам едноклеточна.И за оваа ли им е на фан базата Хендерсон крив? Семоќен Хендерсон за Кеита е Џерард
Убо е, ретчете се вака.Од жена ќе се откажам ако не ме задоволува 5год, а не па од фудбалски клуб.
Кое дете, 24 години ќе наполни волот во Април а не знае да погоди од метро ипол.А и Клоп ме нервира што игра стандард со овие тројца напред, па смени нешто ебате, Ориги една шанса имаше гол моеше да даде, детето дреме на клупа а Фирмино 300 зицери има секоја утакмица, и Стариџ исто дреме, ај да немаше некој да стави.
дава голови он со оглед на таа минутажа што му е дадена, против Вулвс дае гол, иначе дете беше кога дојде во ЛиверпулКое дете, 24 години ќе наполни волот во Април а не знае да погоди од метро ипол.
UNITEDОд жена ќе се откажам ако не ме задоволува 5год, а не па од фудбалски клуб.
Доста бе, да не играл Боби ќе ми кажува, зошто имал две просечни утакмици, човекот покрива дефанзивно у средина повеќе од Шакири и Кеита заедно. Ќе го стаи Ориги и/или Стариџ и ќе ми чмаат у 16ник цела утакмица, ќе напраат 2-3 шпринта до 20та минута и чао.А и Клоп ме нервира што игра стандард со овие тројца напред, па смени нешто ебате, Ориги една шанса имаше гол моеше да даде, детето дреме на клупа а Фирмино 300 зицери има секоја утакмица, и Стариџ исто дреме, ај да немаше некој да стави.
ја не викам да не игра и баш го поштовам Боби, али секоја утакмица ја играат од почеток на сезона до сега и се прилично уморени, некад треба нешто да се смени кога не иде.Доста бе, да не играл Боби ќе ми кажува, зошто имал две просечни утакмици, човекот покрива дефанзивно у средина повеќе од Шакири и Кеита заедно. Ќе го стаи Ориги и/или Стариџ и ќе ми чмаат у 16ник цела утакмица, ќе напраат 2-3 шпринта до 20та минута и чао.