Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да и јас исто мислам. Не треба сега секоја утакмица во гости да ИКС или да изгубиме , а на домашен терен да бркаме резултат.Само да не им удри во глава победава.
Да не помислат дека и во ЛШ вака ќе вртиме утакмици.
Иначе играта топ машки изгинаа за победава така се игра за клуб.
![]()
Јас мислам дека дома сме подобри одколку во гости поради тактиката на моменталниов тренер. На гости цело време се браниме и пробуваме барем X.Едно лице во гости, друго дома има тимов. Од воспевање до плукање и пак обратнонедостатоците не се гледаат многу во ваква утакмица, но на гостински мислам дека е правото лице. Кога таму ќе изгледаат приближно исто како дома, ќе може да се рече дека тимот е на прав пат. Тоа е мое мислење, не викам дека е точно, од моја гледна точка го кажувам ова.
И со Енрике беше истото, неколку години се случува ова.Јас мислам дека дома сме подобри одколку во гости поради тактиката на моменталниов тренер. На гости цело време се браниме и пробуваме барем X.
Ама секогаш кога бркаме резултат и S.Roberto ќе даде гол , идеме даљеИ со Енрике беше истото, неколку години се случува ова.
каде брзаш друже, ќе испаднеме од Џирона..Нека го дадат Реал, осеќам масакар, возбудата од овој меч настрана
Оваа сезона изиграа и 2 маестрални натпревари на гости, против Интер и против Тотенхем. Не би рекол дека е случајност што и двата натпревари се во ЛШ.Едно лице во гости, друго дома има тимов. Од воспевање до плукање и пак обратнонедостатоците не се гледаат многу во ваква утакмица, но на гостински мислам дека е правото лице. Кога таму ќе изгледаат приближно исто како дома, ќе може да се рече дека тимот е на прав пат. Тоа е мое мислење, не викам дека е точно, од моја гледна точка го кажувам ова.