Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Само да не им удри во глава победава.
Да не помислат дека и во ЛШ вака ќе вртиме утакмици.
Иначе играта топ машки изгинаа за победава така се игра за клуб.
:bravobe::bravobe::bravobe:
Да и јас исто мислам. Не треба сега секоја утакмица во гости да ИКС или да изгубиме , а на домашен терен да бркаме резултат.
Потенцијални противници , Бетис, Валенсија и еден од Реал Мадрид/Гирона.

Нека го дадат Реал, осеќам масакар, возбудата од овој меч настрана

Едно лице во гости, друго дома има тимов. Од воспевање до плукање и пак обратно :toe: недостатоците не се гледаат многу во ваква утакмица, но на гостински мислам дека е правото лице. Кога таму ќе изгледаат приближно исто како дома, ќе може да се рече дека тимот е на прав пат. Тоа е мое мислење, не викам дека е точно, од моја гледна точка го кажувам ова.

Едно лице во гости, друго дома има тимов. Од воспевање до плукање и пак обратно :toe: недостатоците не се гледаат многу во ваква утакмица, но на гостински мислам дека е правото лице. Кога таму ќе изгледаат приближно исто како дома, ќе може да се рече дека тимот е на прав пат. Тоа е мое мислење, не викам дека е точно, од моја гледна точка го кажувам ова.
Јас мислам дека дома сме подобри одколку во гости поради тактиката на моменталниов тренер. На гости цело време се браниме и пробуваме барем X.

Јас мислам дека дома сме подобри одколку во гости поради тактиката на моменталниов тренер. На гости цело време се браниме и пробуваме барем X.
И со Енрике беше истото, неколку години се случува ова.

Од работа се паѓам баш во Севилја за време на полуфиналињата. Ако се паднеме со Бетис има шанси да ја гледам во живо. :D :D Феноменален пресврт со нормално омилениот резултат. :ROFLMAO: Штета што го гледав само прво полувреме.

Оваа сезона изиграа и 2 маестрални натпревари на гости, против Интер и против Тотенхем. Не би рекол дека е случајност што и двата натпревари се во ЛШ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom