Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Ванда Нара вчера највави дека договорот ке биде многу скоро потпишан и дека нема разлики помегу двете страни.
Денес и песна за Интер сними.

Ме радува што многу брзо разбра дека тоа што го направи се одрази негативно и врз Икарди и се обидува да го корегира тоа.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.258
Поени од реакции
13.201
Барела е топ потенцијал, само да не му оди и на него кариерата во надолна линија ко на Гаљардини.
После дебаклов со најголан(од кој ја искрено очекував многу) веќе стварно незнам што е паметно да се купи.
Докажан играч - може да го фати провалијата,односно да почне да му паѓа опасно формата.
Топ потенцијал - може да стагнира и да испадне дека не е материјал за голем клуб (Галјардини)
Валда Марота ќе знае шо и како треба...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Трибиани

Ванда Вештерката
Член од
21 јули 2018
Мислења
3.753
Поени од реакции
8.846
После дебаклов со најголан(од кој ја искрено очекував многу) веќе стварно незнам што е паметно да се купи.
Докажан играч - може да го фати провалијата,односно да почне да му паѓа опасно формата.
Топ потенцијал - може да стагнира и да испадне дека не е материјал за голем клуб (Галјардини)
Валда Марота ќе знае шо и како треба...

Каков играч да се купи најмногу зависи од самиот играч каков карактер е ,и секако тренерот колку ќе се погоди флексибилен...јас искрено воопшто немам доверба во овие младите Италјанци..сите се просек од просек....тоа што се погоди Политано е светско чудо за мене искрено...да имаше уште шут ќе беше Робен втор дел..одличен играч.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.258
Поени од реакции
13.201
Каков играч да се купи најмногу зависи од самиот играч каков карактер е ,и секако тренерот колку ќе се погоди флексибилен...јас искрено воопшто немам доверба во овие младите Италјанци..сите се просек од просек....тоа што се погоди Политано е светско чудо за мене искрено...да имаше уште шут ќе беше Робен втор дел..одличен играч.
Да,младите талјани се комиње задњиве години ама па ене го па Верати изгази.
Така да крај не им се наоѓа.
Ја не би ризикувал со 40 милиона за Барела.Гледам и милан ке се коцка со истите пари за оној полјакот,храбро богами...

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
Повторно никаква игра, повторно никаква транзиција у напад, а не убиваат на контри. Пак ќе мора со Лаутаро да се вадиме у второ.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
значи ич нд ме чуди ова тепање на топка бидејќи е пост новогодишна пауза и сасуоло, ебати шинтерот секој година иста приказна.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.573
Поени од реакции
4.566
Да ви ебам ја матер со овие скратени корнери. Нема нешто по useless од тоа.
Кога е аут од слична таква позиција ја уфрлуваат во 16ник ама нееее, ќе ја подадам топката до тој до мене шо исто така апсолутно ништо нема да придонеси за потенцијална шанса на гол.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.258
Поени од реакции
13.201
Абе можно е Политано намерно да не остана на трева при фаулот?
Чист пенал ќе беше.
Валда не е толку ненормален...

Член од
23 август 2010
Мислења
39.926
Поени од реакции
116.354
Абе можно е Политано намерно да не остана на трева при фаулот?
Чист пенал ќе беше.
Валда не е толку ненормален...

Не беше пенал брат, дадоа после 2-3 минути успорена снимка, он се удри у нога кај играчот на Сасуоло, затоа и стана одма после падот.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.258
Поени од реакции
13.201
Не беше пенал брат, дадоа после 2-3 минути успорена снимка, он се удри у нога кај играчот на Сасуоло, затоа и стана одма после падот.
Мене па ми се причини дека апла го згазна...

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
не ми е јасно оти дрогирашов не игра на местото од марио?

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Абе 80 минути умрена игра, ни идеја, ни акција, ни курац, Перишиќ не се состави со топката, Икарди го нема сиротиот само една килава топка доби, а ова копилево нискоинтелигентно, дебилно, некреативно, еднодимензионално НЕ МЕНУВА И НЕ МЕНУВА. Абе не е можно ова, абе поголем дебил од тренер се нема родено матер да му ебам.

No9

Член од
18 ноември 2013
Мислења
632
Поени од реакции
973
Гасперсон врати се

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.239
Поени од реакции
10.308
1 минута на терен = повеќе шанси од Икарди, Перишич и Политанка.

Kajgana Shop

На врв Bottom