Фан Клуб: Интер

Ванда Нара вчера највави дека договорот ке биде многу скоро потпишан и дека нема разлики помегу двете страни.
Денес и песна за Интер сними.

Ме радува што многу брзо разбра дека тоа што го направи се одрази негативно и врз Икарди и се обидува да го корегира тоа.

Барела е топ потенцијал, само да не му оди и на него кариерата во надолна линија ко на Гаљардини.
После дебаклов со најголан(од кој ја искрено очекував многу) веќе стварно незнам што е паметно да се купи.
Докажан играч - може да го фати провалијата,односно да почне да му паѓа опасно формата.
Топ потенцијал - може да стагнира и да испадне дека не е материјал за голем клуб (Галјардини)
Валда Марота ќе знае шо и како треба...

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

После дебаклов со најголан(од кој ја искрено очекував многу) веќе стварно незнам што е паметно да се купи.
Докажан играч - може да го фати провалијата,односно да почне да му паѓа опасно формата.
Топ потенцијал - може да стагнира и да испадне дека не е материјал за голем клуб (Галјардини)
Валда Марота ќе знае шо и како треба...

Каков играч да се купи најмногу зависи од самиот играч каков карактер е ,и секако тренерот колку ќе се погоди флексибилен...јас искрено воопшто немам доверба во овие младите Италјанци..сите се просек од просек....тоа што се погоди Политано е светско чудо за мене искрено...да имаше уште шут ќе беше Робен втор дел..одличен играч.

Каков играч да се купи најмногу зависи од самиот играч каков карактер е ,и секако тренерот колку ќе се погоди флексибилен...јас искрено воопшто немам доверба во овие младите Италјанци..сите се просек од просек....тоа што се погоди Политано е светско чудо за мене искрено...да имаше уште шут ќе беше Робен втор дел..одличен играч.
Да,младите талјани се комиње задњиве години ама па ене го па Верати изгази.
Така да крај не им се наоѓа.
Ја не би ризикувал со 40 милиона за Барела.Гледам и милан ке се коцка со истите пари за оној полјакот,храбро богами...

Повторно никаква игра, повторно никаква транзиција у напад, а не убиваат на контри. Пак ќе мора со Лаутаро да се вадиме у второ.

значи ич нд ме чуди ова тепање на топка бидејќи е пост новогодишна пауза и сасуоло, ебати шинтерот секој година иста приказна.

Да ви ебам ја матер со овие скратени корнери. Нема нешто по useless од тоа.
Кога е аут од слична таква позиција ја уфрлуваат во 16ник ама нееее, ќе ја подадам топката до тој до мене шо исто така апсолутно ништо нема да придонеси за потенцијална шанса на гол.

Абе можно е Политано намерно да не остана на трева при фаулот?
Чист пенал ќе беше.
Валда не е толку ненормален...

Абе можно е Политано намерно да не остана на трева при фаулот?
Чист пенал ќе беше.
Валда не е толку ненормален...

Не беше пенал брат, дадоа после 2-3 минути успорена снимка, он се удри у нога кај играчот на Сасуоло, затоа и стана одма после падот.

Не беше пенал брат, дадоа после 2-3 минути успорена снимка, он се удри у нога кај играчот на Сасуоло, затоа и стана одма после падот.
Мене па ми се причини дека апла го згазна...

не ми е јасно оти дрогирашов не игра на местото од марио?

Абе 80 минути умрена игра, ни идеја, ни акција, ни курац, Перишиќ не се состави со топката, Икарди го нема сиротиот само една килава топка доби, а ова копилево нискоинтелигентно, дебилно, некреативно, еднодимензионално НЕ МЕНУВА И НЕ МЕНУВА. Абе не е можно ова, абе поголем дебил од тренер се нема родено матер да му ебам.

Гасперсон врати се

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

1 минута на терен = повеќе шанси од Икарди, Перишич и Политанка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom