- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Вест број еден:
Леј Џејк слабо растура одвај го чекам филмов.
Го обожавам овој бран на вакви нетипични,настрани филмови после Менди може да кажеме дека ни следува ова со јака тупаница.
Вест број два:
Човеку побогу.
Неможам да поверувам види го ти Кевин спејси у каов пинџур е брат ми,значи не.
И тоа категорично Не.Штета за човекот.
Вест број три: додуша ова не е вест.
Дали сте приметиле дека новиве филмови имаат моќен трејлер,интродукшн,ама филмот е лош.
Значи не глеам трејлери ама кога и да погледнам некој делува онака доста супер,и го примамува гледачот последен пат кога го глеав оној за(еј као се викаше) ахм еве го I Think We're Alone Now-значи го глеаш и сеа имаш као у стилот кратки реченици од типот шо кажал Француски Журнал,Њујорк тајмс или Вики среброва во врска со филмот и имаш реченици као у стил:Terrifying,Brutal,Honest, и тука у позадина иде нешо ваква музика.
И ај сеа да ве видам кажете ми дека не сте измамени мислам нели она слабо пленат овие ствари?
Вест број четири:тс ова не е вест
Грандисимо дали е жив?[DOUBLEPOST=1547332724][/DOUBLEPOST]
Birdbox
Леј Џејк слабо растура одвај го чекам филмов.
Го обожавам овој бран на вакви нетипични,настрани филмови после Менди може да кажеме дека ни следува ова со јака тупаница.
Вест број два:
Човеку побогу.
Неможам да поверувам види го ти Кевин спејси у каов пинџур е брат ми,значи не.
И тоа категорично Не.Штета за човекот.
Вест број три: додуша ова не е вест.
Дали сте приметиле дека новиве филмови имаат моќен трејлер,интродукшн,ама филмот е лош.
Значи не глеам трејлери ама кога и да погледнам некој делува онака доста супер,и го примамува гледачот последен пат кога го глеав оној за(еј као се викаше) ахм еве го I Think We're Alone Now-значи го глеаш и сеа имаш као у стилот кратки реченици од типот шо кажал Француски Журнал,Њујорк тајмс или Вики среброва во врска со филмот и имаш реченици као у стил:Terrifying,Brutal,Honest, и тука у позадина иде нешо ваква музика.
И ај сеа да ве видам кажете ми дека не сте измамени мислам нели она слабо пленат овие ствари?
Вест број четири:тс ова не е вест

Грандисимо дали е жив?[DOUBLEPOST=1547332724][/DOUBLEPOST]
Второ предупредување - не го гледај!
Birdbox

Последно уредено: