Општи дискусии за ТВ серии

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Толку е добра последната сезона на The Americans? Ова е една од ретките серии што ги прекинав бидејки мислам дека премногу јас продолжија.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Escape at Dannemora

Гледам висока оценка и ги изгледав наеднаш сите 7 епизоди, ама некако премногу бавна ми и досадна. На некои детали не посветиле повеќе внимание и планот за бегството не е интересен за да се оправдаат претходните 5 епизоди.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.491
Поени од реакции
5.586

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само Bodyguard да не стане срање по првата сезона како пола од сериите на Netflix

Член од
17 октомври 2011
Мислења
15.116
Поени од реакции
37.590
BBC продукцијата ти ја препорачувам, Killlig Eve, Bodyguard и a very English scandal Се одлични.
Ја меркав A Very English Scandal, ама никако да ја почнам. Ben Whishaw го обожувам, еден од моите топ 5 актери ми е, а многу е потценет, секаде, и секогаш, вклучително и на форумов. Ете, до сега не сум ни слушнал некој да го спомне тука, најискрено. А за BBC не мора ни да ми објаснува некој - не сум се разочарал буквално од ништо нивно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Killing Eve ништо драматично и ништо смешно. Првите 3 епизоди ок, ама после тоа за никаде.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Член од
7 април 2015
Мислења
2.807
Поени од реакции
1.712
The Kominsky method единствената серија што ја немам гледано и таа зима награда за најдобра серија, како и Escape at Dannemora.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Јас немав слушнато нити видов негде да се прави некој маркетинг за оваа со Даглас. Вака од трејлери далеку од смешна ми изгледа, а уште помалце дека заслужено победила над другиве.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Killing Eve и Mrs.Maisel ми беа може најдобри откритија лани. Сосема заслужено и за двете.
Најзаслужена наградата за Рејџел Броснахан. :love:
Кога го гледав трејлерот за прва сезона мислев дека сите адути ги имаа испукано во две минути али серијата си е одлична со све, сценарио, ликови and all that 50's, 60's vibe.
Топла препорака за сите што ја немаат гледано.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Најзаслужена наградата за Рејџел Броснахан. :love:
Кога го гледав трејлерот за прва сезона мислев дека сите адути ги имаа испукано во две минути али серијата си е одлична со све, сценарио, ликови and all that 50's, 60's vibe.
Топла препорака за сите што ја немаат гледано.
Ја изгледа втора сезона? Мене ми е до пола, ја забаталив некако последниве недели, иако ми се симнати епизодите. Не дека вторава сезона не ја бива, и подобра ми е за нијанса, само некако не сум во тоа расположение за Мејзел. :D
Мило ми е што и некој друг ја прати освен мене. (y)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Ја изгледа втора сезона? Мене ми е до пола, ја забаталив некако последниве недели, иако ми се симнати епизодите. Не дека вторава сезона не ја бива, и подобра ми е за нијанса, само некако не сум во тоа расположение за Мејзел. :D
Мило ми е што и некој друг ја прати освен мене. (y)
Не бе вчера маратонски ја изгледав првата сезона. :D Втора сезона вечерва и утре.
Премногу фил гуд ми е, плус надвор си врни снег и некако ми се наредија коцките да уживам. Со мали осцилации во одредени епизоди али се тоа го носи на грб Мејзел. По долго време да се затрескам во актерка и ликот што го глуми. :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.087
Не бе вчера маратонски ја изгледав првата сезона. :D Втора сезона вечерва и утре.
Премногу фил гуд ми е, плус надвор си врни снег и некако ми се наредија коцките да уживам. Со мали осцилации во одредени епизоди али се тоа го носи на грб Мејзел. По долго време да се затрескам во актерка и ликот што го глуми. :D
Јас си ја штедам, немам ни многу навика маратонски да гледам по неколку епизоди на ден. Епа втора сезона досега што изгледав некако подобра ми е, нема да те разочара сигурно. И мене ми се допаѓа Миџ ко лик, али сепак најјак ми е татко и, колку е добар и смешен во улогата немам зборови. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom