Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BBC продукцијата ти ја препорачувам, Killlig Eve, Bodyguard и a very English scandal Се одлични.Глобуси 2018. За мене 90% непознати наслови.
Прегледај го приврзокот 202644
Прегледај го приврзокот 202645
Ја меркав A Very English Scandal, ама никако да ја почнам. Ben Whishaw го обожувам, еден од моите топ 5 актери ми е, а многу е потценет, секаде, и секогаш, вклучително и на форумов. Ете, до сега не сум ни слушнал некој да го спомне тука, најискрено. А за BBC не мора ни да ми објаснува некој - не сум се разочарал буквално од ништо нивно.BBC продукцијата ти ја препорачувам, Killlig Eve, Bodyguard и a very English scandal Се одлични.
Не ми се верува дека ќе има втора сезонаСамо Bodyguard да не стане срање по првата сезона како пола од сериите на Netflix
Killing Eve и Mrs.Maisel ми беа може најдобри откритија лани. Сосема заслужено и за двете.
Најзаслужена наградата за Рејџел Броснахан.
Кога го гледав трејлерот за прва сезона мислев дека сите адути ги имаа испукано во две минути али серијата си е одлична со све, сценарио, ликови and all that 50's, 60's vibe.
Топла препорака за сите што ја немаат гледано.
Ја изгледа втора сезона? Мене ми е до пола, ја забаталив некако последниве недели, иако ми се симнати епизодите. Не дека вторава сезона не ја бива, и подобра ми е за нијанса, само некако не сум во тоа расположение за Мејзел.
Мило ми е што и некој друг ја прати освен мене.![]()
Не бе вчера маратонски ја изгледав првата сезона.Втора сезона вечерва и утре.
Премногу фил гуд ми е, плус надвор си врни снег и некако ми се наредија коцките да уживам. Со мали осцилации во одредени епизоди али се тоа го носи на грб Мејзел. По долго време да се затрескам во актерка и ликот што го глуми.![]()