BBC продукцијата ти ја препорачувам, Killlig Eve, Bodyguard и a very English scandal Се одлични.Глобуси 2018. За мене 90% непознати наслови.
Прегледај го приврзокот 202644
Прегледај го приврзокот 202645
Ја меркав A Very English Scandal, ама никако да ја почнам. Ben Whishaw го обожувам, еден од моите топ 5 актери ми е, а многу е потценет, секаде, и секогаш, вклучително и на форумов. Ете, до сега не сум ни слушнал некој да го спомне тука, најискрено. А за BBC не мора ни да ми објаснува некој - не сум се разочарал буквално од ништо нивно.BBC продукцијата ти ја препорачувам, Killlig Eve, Bodyguard и a very English scandal Се одлични.
Не ми се верува дека ќе има втора сезонаСамо Bodyguard да не стане срање по првата сезона како пола од сериите на Netflix
Најзаслужена наградата за Рејџел Броснахан.Killing Eve и Mrs.Maisel ми беа може најдобри откритија лани. Сосема заслужено и за двете.
Ја изгледа втора сезона? Мене ми е до пола, ја забаталив некако последниве недели, иако ми се симнати епизодите. Не дека вторава сезона не ја бива, и подобра ми е за нијанса, само некако не сум во тоа расположение за Мејзел.Најзаслужена наградата за Рејџел Броснахан.
Кога го гледав трејлерот за прва сезона мислев дека сите адути ги имаа испукано во две минути али серијата си е одлична со све, сценарио, ликови and all that 50's, 60's vibe.
Топла препорака за сите што ја немаат гледано.
Не бе вчера маратонски ја изгледав првата сезона. Втора сезона вечерва и утре.Ја изгледа втора сезона? Мене ми е до пола, ја забаталив некако последниве недели, иако ми се симнати епизодите. Не дека вторава сезона не ја бива, и подобра ми е за нијанса, само некако не сум во тоа расположение за Мејзел.
Мило ми е што и некој друг ја прати освен мене.
Јас си ја штедам, немам ни многу навика маратонски да гледам по неколку епизоди на ден. Епа втора сезона досега што изгледав некако подобра ми е, нема да те разочара сигурно. И мене ми се допаѓа Миџ ко лик, али сепак најјак ми е татко и, колку е добар и смешен во улогата немам зборови.Не бе вчера маратонски ја изгледав првата сезона. Втора сезона вечерва и утре.
Премногу фил гуд ми е, плус надвор си врни снег и некако ми се наредија коцките да уживам. Со мали осцилации во одредени епизоди али се тоа го носи на грб Мејзел. По долго време да се затрескам во актерка и ликот што го глуми.