Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ama ako napravam full reset :anco:se ke otide u PM, sliki, poruki........:popce::tapp::yid:

Е па така е тоа кога забораваш пасвордот или паскодот и ете ви белјата туку ај пробај да побараш помош од ФБИ тие како што им направија на ајфоните ви текнува тоа случки на вести

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk

не се сложувам со твоето мислење,
нема врска не се замарајте повеќе

остај тоа...секој гледа нешто ако знае да помогни.
Ако е Ајфон....сликите се највероватно на ајклауд...а ако е Андроид, секоја слика се испраќа на гугл Фотос, освен ако не е стопирана апликацијата (како кај мене)

Некој за мобилара мобилфон нешто да каже? Сакам да земам телефон од таму , конкретно Huawei P20 го даваат за 420еур , додека во ледиком и сите други е ~~500 еур .. гаранција 24 месеција вика.. колку е валидна таа гаранција, дали уредите се океј или се refurbished не дај боже ?

Пак јас, сега huawei p20 pro ми бодит очи пред mate 20, вие што мислите?

дечки ајде помош малце... иам буџет од телеком 20 000 да искористам плус 3 000ки од поени што сум собирал и упте 1 000ка да додадам кеш а треба да зимам телефон.... моментално користам P9 и сум генерално задоволен и сеуште гледам дека е јак во споредба со некои нови модели кои ги вадат... нешто има појако нешто послабо од новиве модели ама сепак не се дава.... е сега морам да бирам од телеком телефон и вкупниот буџет ми 24 000

се мислам помеѓу Huawei mate 20 lite и и помеѓу Samsung A7 2018
huawei-mate-20-lite-2018.png

1127207

ајде помогнете што од овие два е подобро и ако ги имате користено какви ви се искуствата....

Некој за мобилара мобилфон нешто да каже? Сакам да земам телефон од таму , конкретно Huawei P20 го даваат за 420еур , додека во ледиком и сите други е ~~500 еур .. гаранција 24 месеција вика.. колку е валидна таа гаранција, дали уредите се океј или се refurbished не дај боже ?
Чим има 24 значи е од некој оператор или нептун слично
Сите мобилари на нивните даваат 1 год.

Чим има 24 значи е од некој оператор или нептун слично
Сите мобилари на нивните даваат 1 год.

Sakam da mu kupam na tatko mi nekoe telefonce za viber...youtube i takvi raboti....So skromen budzet imam ponudi za xiaomi redmi 6A glanc nov so 2 godini garancija i nokia 5 so 14 meseci garancija super socuvan...Sto bi mi preporacale :)

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk 2

Sakam da mu kupam na tatko mi nekoe telefonce za viber...youtube i takvi raboti....So skromen budzet imam ponudi za xiaomi redmi 6A glanc nov so 2 godini garancija i nokia 5 so 14 meseci garancija super socuvan...Sto bi mi preporacale :)

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk 2
Подобро нокиа ... до колку ти е буџет ќе најдеме нешто

Последно уредено:
baterija samsung galaxy s6 edge plus kade ima i kolku ce me kosta zaedno so montaza???

Вака ми падна телефонот самсунг 7с , и ми пукна екранот само горе ништо страшно , но страшно е што ми трепка екранот ? Колку би ме коштало поправка ? Дали може да се поправи без да мора да се стави нов екран ?

Вака ми падна телефонот самсунг 7с , и ми пукна екранот само горе ништо страшно , но страшно е што ми трепка екранот ? Колку би ме коштало поправка ? Дали може да се поправи без да мора да се стави нов екран ?
Не може да се поправи без нов екран пошто тебе екранот ти е оштетен а не touch digitizer.

Сакам да земам самсунг с9+, се мислам од ледиком. Што мислите, земал ли од кај нив некој с9+

Здраво , сакам да земам тел.за деца не ми се дава ного пари , изборот ми е паднат на овие три телефони , па ако може да избериме еден , или ако имате идеа до тие пари (5000-6000 денара) и нешто друго пишете
- Leagoo Z9
- Huawei Y6
- Nokia 2.1

Здраво , сакам да земам тел.за деца не ми се дава ного пари , изборот ми е паднат на овие три телефони , па ако може да избериме еден , или ако имате идеа до тие пари (5000-6000 денара) и нешто друго пишете
- Leagoo Z9
- Huawei Y6
- Nokia 2.1
Подобро половен марка отколку кинез лего доџ ... хуавеи е стар модел а нокиа е слаб мн
Ако сакаш половно имам нешто пиши

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom