Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување Време на започнување
@Mad_Coko има шанси да ме почастиш со Лукас Ернандез само во случај ако направи трансфер во Баерн во јануари или да не сањам нити едното нити другото? :D
Пример јас тебе Бељерин ќе ти го дадам за услугата. Може и Сократис. Значи само ако направи трансфер во јануари во Баерн

@Mad_Coko има шанси да ме почастиш со Лукас Ернандез само во случај ако направи трансфер во Баерн во јануари или да не сањам нити едното нити другото? :D
Пример јас тебе Бељерин ќе ти го дадам за услугата. Може и Сократис. Значи само ако направи трансфер во јануари во Баерн
тешко :D

10 za redom :D

Ocekuvam kiks slednoto kolo protiv Barsa.

Челзи па Интер ми се погодија, и јас со четири бода од двата натпревари ќе бидам задоволен :D

Crven koga ne trebese, nisto strasno i taka spremam sampionski tim za dve sezoni od sega.

Не е можно. Цела игра е против мене. Сега најде да ми ги намали рејтинзите на првотимците.
Фабрегас - 91
Мкхитаријан - 91
Миранда - 91

Не е можно. Цела игра е против мене. Сега најде да ми ги намали рејтинзите на првотимците.
Фабрегас - 91
Мкхитаријан - 91
Миранда - 91
Е стварно неочекувано им ги намалиле на овие :D

Кај мене на Матич и Даглас, за вториов сосема неочекувано, до пред да му го намалат рејтингот имаше 11 гола и 11 асистенции, ево 5 кола после има исто.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom