А дали ти знаеш шо значи испаѓање од лига?Што се трескаш од земја, ти знаеш која подршка од фан базата ја има Солскјер?
А дали ти знаеш шо значи испаѓање од лига?Што се трескаш од земја, ти знаеш која подршка од фан базата ја има Солскјер?
Која сака нека ја има, збориме за амбиции на клубот а сите знаеме дека ќе дојдат муабети „никој не е поголем од клубот, време е Оле да си одиш“, што е и правилна одлука во таа хипотетичка ситуација.[DOUBLEPOST=1545234750][/DOUBLEPOST]Што се трескаш од земја, ти знаеш која подршка од фан базата ја има Солскјер?
Очигледно не.А дали ти знаеш шо значи испаѓање од лига?
Значи ние знаеме со кого си имаме работа, како прво! Ако недај боже нешто крене лошо па на полошо, Солскјер сам ќе предложи да си бараат друг и друго чаре, за разлика од купот пијавици тренери, кои дремат и си ги чекаат милиончињата.Која сака нека ја има, збориме за амбиции на клубот а сите знаеме дека ќе дојдат муабети „никој не е поголем од клубот, време е Оле да си одиш“, што е и правилна одлука во таа хипотетичка ситуација.[DOUBLEPOST=1545234750][/DOUBLEPOST]
Очигледно не.
Барем ти не беше од оние кои знае да шифта од тема у тема. Дискутираме за ситуација дали ќе има поддршка ако потоне со Јунајтед и заврши 16то место а не дали он сам ќе биде свесен и ќе си даде отставка во таа ситуација.Значи ние знаеме со кого си имаме работа, како прво! Ако недај боже нешто крене лошо па на полошо, Солскјер сам ќе предложи да си бараат друг и друго чаре, за разлика од купот пијавици тренери, кои дремат и си ги чекаат милиончињата.
А ти знаеш? Не!А дали ти знаеш шо значи испаѓање од лига?
Сега јас не можам да се ставам у кожа на сите фанови на Јунајтед ама ако збориме за безгранична подршка, Солскјер е најблиску до таа дефиниција. И не се фаќај за метафората испаѓање! На @Red John му објаснив што ми е поентата.Барем ти не беше од оние кои знае да шифта од тема у тема. Дискутираме за ситуација дали ќе има поддршка ако потоне со Јунајтед и заврши 16то место а не дали он сам ќе биде свесен и ќе си даде отставка во таа ситуација.
Моментално асистент во Челзи е легенда на клубот, еден од најдобрите играчи што играле за Челзи. Плус уште неколку кои се тренери во други клубови, меѓу кои и Лампард и Тери. Затоа и ти нема никаква смисла постот, ама нема врска.Обично такви филмови се прават од фанови на клубови кои имаат играчи кои биле легенди на клубот, а сега се тренери. Како на пример ние со Зидан, Барса со Гвардиола, Ливерпул со Џерард, Јунајтед со Солскјер, Арсенал со Анри. На пример Челзи нема таков и ваљда затоа ти е чудно.
Ебати клубската легенда за која искеширавте рекордни 70мил+ и рекордна плата 2001ва.Обично такви филмови се прават од фанови на клубови кои имаат играчи кои биле легенди на клубот, а сега се тренери. Како на пример ние со Зидан, Барса со Гвардиола, Ливерпул со Џерард, Јунајтед со Солскјер, Арсенал со Анри. На пример Челзи нема таков и ваљда затоа ти е чудно.
У тој период бил легендарен трансфер и за клубот и за фудбалот што не е јасно?Ебати клубската легенда за која искеширавте рекордни 70мил+ и рекордна плата 2001ва.
Пластики.
Се заебавав со тебе, ваљда ме сфати.Моментално асистент во Челзи е легенда на клубот, еден од најдобрите играчи што играле за Челзи. Плус уште неколку кои се тренери во други клубови, меѓу кои и Лампард и Тери. Затоа и ти нема никаква смисла постот, ама нема врска.
Како и да е, секогаш глупо ми било тоа форсирање демек легенда е, сигурно успешен ќе биде со клубот. Еве Лампард ме импресионираше со тактичката зрелост против Јунајтед и Челзи, па ако го избркаат Сари на крај на сезона не би рекол носи го Лампард, спремен е, а знам дека и он не би дошол толку рано затоа што е паметен.
Па и глеј во какви крајности се оди, ќе го поддржувале дури и ако ги испаднел од лига
Тоа што е легенда на клубот значи само дека нема после два порази да почнат муабети дека глупост направиле (не викам дека направиле, туку ако испадне така), туку после четири.
Исто и Анри кога беше назначен за тренер на Монако одма имаше муабети ајде за некоја година во Арсенал. Ене го, само победи реди.
Пополека, уште учите, со тек на време ќе сфатиме што значи поимот ЛЕГЕНДА на клуб и дека тоа нема никаква врска со парите. Разбирам, уште се нови поими овие за вас.Ебати клубската легенда за која искеширавте рекордни 70мил+ и рекордна плата 2001ва.
Пластики.
Баш ја барав темава да те тагнам дека Баји има на инстаграм постирано.
Па нели сите медиуми се распрдеа дека единствено Матиќ и Лукаку му дале подршка? Мада за вториот не сум сто посто сигурен дека му далОбјавија Баји, Дало и Лингард пораки за Мурињо, но недостатокот од останатите ја доловува сликата за врската меѓу играчите и тренерот во последно време.