UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако не сите вакви фаули да се за црвен и ништо друго да не се гледа.

Немаше никаква намера, ја освои топката, а Мертенс имаше среќа што скокна. Ако контактот e со намера ќе имаше црвен. Вака чист жолт. И не е страшно како што изгледа.
:facepalm::facepalm:

И да, сите вакви стартови се за црвен.

Мертенс имаше среќа што не беше со цела тежина на таа нога. Инаку ќе видевме отворен прелом на коска. И тоа е само за жолт. :pos::pos:

И да, баш ме интересира какво мислење ќе имаше да е играч на Милан во прашање. (на местото од Мертенс)

тер штеген е прв, според фановите на барца
Па не би ги подредувал, секој си има фаворит, а и не сум го гледал Тер Штеген на толку многу натпревари за да коментирам. Според мене моментално Облак и Алисон се врв.

Да беше Премиер Лигашки судија, стартот на ВВД немаше да го суди ни фаул. Не се согласувам со тоа, чист фаул и картон за Вирџил, ништо повеќе.

Штета шо експертизава на форумов се ослонува на стартот на Ван Дајк, а не на маестралната партија на Ливерпул, во која да беа малку повеќе сконцентрирани во напад, толку форсираниот Наполи со препотентното гомно Мертенс, ќе си заминеше со петарда од Енфилд. А сега, нека се лактаат на пролет во ЛЕ со Ворскла.

Да беше Премиер Лигашки судија, стартот на ВВД немаше да го суди ни фаул. Не се согласувам со тоа, чист фаул и картон за Вирџил, ништо повеќе.

Штета шо експертизава на форумов се ослонува на стартот на Ван Дајк, а не на маестралната партија на Ливерпул, во која да беа малку повеќе сконцентрирани во напад, толку форсираниот Наполи со препотентното гомно Мертенс, ќе си заминеше со петарда од Енфилд. А сега, нека се лактаат на пролет во ЛЕ со Ворскла.
Види, јас не ни коментирав за играта. Ливерпул комотно можеа да победат 3 гола разлика да беше попрецизен Мане. И имаа среќа што Милик е цреп. ( и што Алисон добро реагираше) Севкупно, подобри беа.

Тоа не го негира фактот дека ВВД заслужи чист црвен картон. Дали судијата не виде дека е со отворен ѓон, друга работа.

:facepalm::facepalm:

И да, сите вакви стартови се за црвен.

Мертенс имаше среќа што не беше со цела тежина на таа нога. Инаку ќе видевме отворен прелом на коска. И тоа е само за жолт. :pos::pos:
Судијата гледа и пред и после стартот и донесува одлука, а овде по освојување на топка и опасен старт нема ништо страшно како што изгледа. Поминува со опомена.
Да не беше во скок и да имаше друг крај може ќе имаше друга одлука.

Толку од мене и нема потреба од понатамошно објаснување со некој на кој сите вакви стартови му се за црвен.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Не бе, каков жолт, каков фаул, копилето Мертенс му ја подметна ногата на царот Ван Дајк, остај ги нека зборуваат што сакаат.

Судијата гледа и пред и после стартот и донесува одлука, а овде по освојување на топка и опасен старт нема ништо страшно како што изгледа. Поминува со опомена.
Да не беше во скок и да имаше друг крај може ќе имаше друга одлука.

Толку од мене и нема од понатамошно објаснување со некој на кој сите вакви стартови му се за црвен.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Ако вакви стартови се судат со црвен картон, секоја утакмица ќе има просек по еден црвен во натпревар.

браво за брилијантниот Ливерпул со брилијантната победа од 1-0 против екипа која е дупло посиромашна од брилијантниот Ливерул

Значи ако немал намера,нека оди со крената копачка нон стоп во стартовите ненамерно.И нека се пазат другиве да не се наденат случајно.Или па ако е сигурен дек ќе е прв до топката,ист принцип.Кревај нозе и тиши ги.
НАЈЧИСТ ЦРВЕН НА СВЕТОВ.

Не го сфаќам оправдувањето дека одел на топка... И што ако одел на топка, ај ако не нека го убие пошо одел на топка, а? Да не му беше поткрената ногата на Мертенс ќе му ја скршеше 100%. Чист црвен картон како од учебниците.

@Forza Milan!!! Нема потреба да дискутираш со мене ако не сакаш. Јас сакам само што помалку вакви сцени на фудбалските терени. (поточно кажано, да нема вакви сцени) Ако ти не сфаќаш колку блиску беше Мертенс до ова, океј.

Не бе, каков жолт, каков фаул, копилето Мертенс му ја подметна ногата на царот Ван Дајк, остај ги нека зборуваат што сакаат.

Можда и имаш право. Ќе проверам уште еднаш и ќе ти пишам пак дали стварно беше вака.

Кои петарди се некои што овде коментираат.

Клизач со отворен ѓон директно на глужд не било црвен.

Англиските судии можеби не ги судат овие ни за жолт ама колку страшни повреди им се имаат десено во таа лига ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom