Епа не бидна, ни он ни Интер со него.

За мене цела утакмица е негова одговорност, не се битни ни шанси ни ништо. И да, со ова веројатно си потпишува исписница на крај на сезона. Не одење на втор гол е неразбирливо, нема никаква логика. Не заслужија да одат понатаму.
ja za spaleti uste lani posle prviot kiks rekov dekla tuka se gledaat najdobro trenerite so kakov kapacitet se, posle prviot bran neuspeh, da gi krene i smeta timot da reagira, nas potop ni se desavase posle udinese i toj efekt na digresija traese skoro i do kraj na sezona, ne se oporavivme posle porazot so udinese samo tonevme ...
Toa dovolno govorese kakov motivator e ovoj, i kolku e sposoben da gi krene koga ovie ke padnat na mentalen plan, poveke od ocigledno e deka denes vo mecov vlegoa izgubeno, ne e deka ne se sposobni da gi pobedat rutinski ovie, ama koga mentalno si izguben, sve e dzabe vo sportot. Namesto da gi nabilda da izginat na teren da umiraat za sekoja topka, ovie od edna strana utepani radi juve, od druga strav u koski ocigledno imaa od mozna eliminacija i blam, a tek posle primeniot gol pa da ne zboram ...
Druga rabota, vidi ja wanda kurvata sto stava posle porazot na juve, snimki od rodendenot si pravat pevaljki oklesteni ikardi, lautaro i ostali, ikardi dobiva dozvola od klubot da ide so wanda da glea boka-river, a sve ova pred psv, a posle poraz od juve. Idi kaj gvardiola vakov luksuz imaj

, ili murinjo ili bilo koj klasa trener.
marota eve go posle sve sto se desi
[DOUBLEPOST=1544567811][/DOUBLEPOST]
@Syn
Мене повеќе ме нервираат тие шутевите од Лаутаро како да ја промашува топката.Тоа е ептен несвојствено за него.Она со глава воопшто не му го препишувам како кикс.Не беше толку 1000000% чиста шанса,а и овај е преслаб играч со глава.Ова ти е ко роналдо дебелион да бараш гол со глава да закачи.А и неможе да му се замери на некој што влегува по 5мин на вавки стресни утакмици.И форма ќе изгуби и се.Кога го купивме мислев дека ќе игра по 20-30 мин на утакмица уште од старт на сезоната.
Немам јас речено дема Марио е КАМЕН.И дури кога играше преслабо,се контрав со вас само поради тоа што вие ПРЕЈАК го правевте.Имаше муаебти од типот:Обезбедени сме наредни години во средината,зедовме играч што е европски шамп и сл.
Марио ти е класичен играч за Лацио,Фиорентина и сл багра.Таму може да биде играчиште,кај нас не.
Значи не велам дека ќе е просек во овие екипиве,туку ќе издвојува.Кај нас ќе ма одредени блесоци и падови,а јас сакам нешто повеќе од тоа.
druze lautaro e izguben u svemir momentalno, za vakov tip na igraci trenerite se od najgolema uloga, ne mzoes da ocekuvas sami cuda da pravat na teren bez bek ap od trener,umre toa, ne e ova ko porano debi koga imase rekoba i go zaseni i ronaldo so istoto. Lautaro ima 3-4 starta sezonava, 2 gola dae u istite, a u site ostanati mecevi vlaga koga timot e umren i gubi, so drugi zborovi go stava u ogin koga cel koncept na ekipata e unisten i timot ne se znae kaj tera. 1 ton pritisok taka mu se natalozuva i imas ili ili tuka situacija, ili smesta ke se nametne ke dae gol a on taa sreka ja nemase, ili ke tone posle par losi potezi i promaseni sansi.
Tocno e deka e neprepoznatliv od ona sto bil u rasing, ama ne e on problemot tuka, ednostavno spaleti opsto i so roma takov bese, ocajno se spravuval so vakvi potencijali, ide na sigurno slabo rotira i gi gusi vakvite. I inter e poznat po slicni stvari, ama ja se nadevam deka so ovoj nema toa da e slucaj, za mario kur me boli iskreno ama ovoj se gleda deka e potencijal da bide lider u ekipava u paket so ikardi i skrinijar, na dolgorocna baza, ovoj ne smeeme da go ispustime pa sto saka neka bide.