Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Neli e logicno sega? Go izvadi najdobriot igrac na natprevarot za Vrsaljko koj za kur ne go biva, i se sluci toa sto se sluci, vidovme site... Ova e izguben natprevar 100000% od spaleti.
pamtis ednas koa ti rekov, lautaro ako fejlne, a ti tvrdese deka zimame strava igrac, na sto ke lici da ti se obesuem ko ti sto zamarase za mario na primer ...Сеа Тотхам 1-1 ќе мавне и толку,ќе омалаксаат нашиве.
Епа не бидна, ни он ни Интер со него.toa i ja vikam, da se bide ili ne e utakmicava i za nego, pa i za inter i sezonava opsto.
nokaut faza znaci pari poveke, renometo kolku tolku e zacuvano, i iskustvoto za igracite e neprocenlivo. LE turi mu kurot, samo poveke problemi ke ni napravi radi terminite na utakmicite.
Демек го отепаа форсирање Лаутаро ? Марио барем играше тогаш ко дојде сезоната,и промаши 10 шанси почисти од оваа на Лаутаро со глава.pamtis ednas koa ti rekov, lautaro ako fejlne, a ti tvrdese deka zimame strava igrac, na sto ke lici da ti se obesuem ko ti sto zamarase za mario na primer ...
eve go lautaro sea, ama ne e on kriv, i ja se soglasuem so tebe deka e super igrac, ama eve sto se desava koga nemas koncept i imas luzer za trener, go frla samo u ogin, ne go razigruva koga vodi 2-0, ili od start so frosinonofci, i sea ke utne edna dve sansi i pritisok ton na negov grb, navivaci gnevni radi losi rezultati i taka ti se gusi eden talent i potencijal.
E toa go pravi inter so vakvite, gi gusi, odnosno, spaleti, ova ti e klasicen primer kako se ebe eden fudbaler. Uste posle presov sea neka si ide, nisto ne go pere od ovie gomna ova e fijasko sto vecerva ni go priredi(ja).
opsto, lautaro koga vlaga na teren za kur ne go biva, nisto korisno ne pravi koga e staven u ogan, poveke gresi i se nervira, utinja sansi, ne mu e prva vakva, ama ne mi e toa poentata, ti objasniv sto i kako ...Демек го отепаа форсирање Лаутаро ? Марио барем играше тогаш ко дојде сезоната,и промаши 10 шанси почисти од оваа на Лаутаро со глава.