UEFA Champions League 2018/19

Статус
Затворена за нови мислења.
Каков голман Алисон, алал да му е, веќе ги исплати парите:aplauz:

Не излегол него секогаш бил. Асполутно заслужено НЕ помина Интер, само една од 6 утакмици изиграа како што треба, без пичкање, а тоа е утакмицата во Ајндховен. Предупредував на вакво сценарио, не се плашев од Барса него од Интер затоа што 95% од играчите немаат искуство и прв пат играат во ЛШ, плус имаме и многу јак тактичар на клупата кој не може ни мртов мравојад да мотивира а не човечко битие.

tenor.gif

Не излегол него секогаш бил. Асполутно заслужено НЕ помина Интер, само една од 6 утакмици изиграа како што треба, без пичкање, а тоа е утакмицата во Ајндховен. Предупредував на вакво сценарио, не се плашев од Барса него од Интер затоа што 95% од играчите немаат искуство и прв пат играат во ЛШ, плус имаме и многу јак тактичар на клупата кој не може ни мртов мравојад да мотивира а не човечко битие.
Еден куп пари ми зеде Спалети ама како побогу би мотивирал мртов мравојад ?

Англиска лига > отепани итаљани

Ливерпул заслужено поминаа, иако можеа од јајцата да си каснат за малку со сите тие промашувања.

Кокошкарите не ги гледав но се протнаа некако, благодарејќи на ептен лузерското испаѓање на Интер

Еден куп пари ми зеде Спалети ама како побогу би мотивирал мртов мравојад ?
Тоа и е финтата, пишувам нешто непостоечко, нелогично, затоа што ништо не може да мотивира тоа гомно ќелаво. Уствари не ни знам што пишувам, не постојам од нервоза.

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
Se preradvaa lani ko tepaa so lazio za pak vo liga evropa da igret, samo neznam koj e po umren, Spaleti ili ovie uste sto go drzat na platna lista ...

Само едно ќе кажам... Хахахахахахахахахахаха Интер
И уште нешто... Хахахахахахахахаха Интер
И пак.... Хахахахахахахахахах Интер
Не иде така тоа бе.
Ихихихихинтер
Интехехехехеехехеер
Спахахахаххаалети
Спалетихихихихи
И тако даље,до беСкрај.

Znaci ako ja dopre topkata, posle slobodno mozhe dvete noze da mu gi skrshi. Dobra logika.
Ај ако не сите вакви фаули да се за црвен и ништо друго да не се гледа.

Немаше никаква намера, ја освои топката, а Мертенс имаше среќа што скокна. Ако контактот e со намера ќе имаше црвен. Вака чист жолт. И не е страшно како што изгледа.

Абе реално гледано пред да почнат групиве Интер си беше трет по квалитет тим, послаб од Барса, послаб од Тотенхем, ама во вака настанатата ситуација едноставно мораа да пројдат даље и нема никаков изговор за овој фејл. Да имаш дома пенал позиција со ПСВ, нарочито па откако Барса рано поведе, епа нека се ебат сите, а најмногу магот на клупата. Кандрева три месеци терен нема помирисано он прва постава го става и тоа на измислена позиција. 75 минута израмнуваме, имаме моментум, Барса сеуште води, а овој пичкарска измена крило за бек и СЕ ПОВЛЕЧЕ. Нормално дека ќе израмни Тотенхем, наместо да им зачукаш уште еден на ПСВ па после ако се фраери Тотенхем нека ја свртат за 10 минути среде Камп Ноу. Ти ебам тоа тренерот со лузерски менталитет, све ти ебам.

Мане како можеше да ја продаде утакмицата ауу. Брз е и продорен ама нема мозок едноставно, џабе е. Сета среќа па Алисон ја фати таа на крајот. И после ова, ако уште има луѓе што мислат дека не е топ 3 во светот моментално, нема помош за нив.

Мане како можеше да ја продаде утакмицата ауу. Брз е и продорен ама нема мозок едноставно, џабе е. Сета среќа па Алисон ја фати таа на крајот. И после ова, ако уште има луѓе што мислат дека не е топ 3 во светот моментално, нема помош за нив.

тер штеген е прв, според фановите на барца

Dries Mertens: “They have a sign saying ‘This is Anfield’ and everyone was talking about it. I came through the tunnel and I asked, ‘Where is the thing?’ and they said you missed it. So, in the second half, I’m looking at this small thing and asking, ‘Is this so special?’”

They never learn.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom