Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не излегол него секогаш бил. Асполутно заслужено НЕ помина Интер, само една од 6 утакмици изиграа како што треба, без пичкање, а тоа е утакмицата во Ајндховен. Предупредував на вакво сценарио, не се плашев од Барса него од Интер затоа што 95% од играчите немаат искуство и прв пат играат во ЛШ, плус имаме и многу јак тактичар на клупата кој не може ни мртов мравојад да мотивира а не човечко битие.
Еден куп пари ми зеде Спалети ама како побогу би мотивирал мртов мравојад ?Не излегол него секогаш бил. Асполутно заслужено НЕ помина Интер, само една од 6 утакмици изиграа како што треба, без пичкање, а тоа е утакмицата во Ајндховен. Предупредував на вакво сценарио, не се плашев од Барса него од Интер затоа што 95% од играчите немаат искуство и прв пат играат во ЛШ, плус имаме и многу јак тактичар на клупата кој не може ни мртов мравојад да мотивира а не човечко битие.
Тоа и е финтата, пишувам нешто непостоечко, нелогично, затоа што ништо не може да мотивира тоа гомно ќелаво. Уствари не ни знам што пишувам, не постојам од нервоза.Еден куп пари ми зеде Спалети ама како побогу би мотивирал мртов мравојад ?
Не иде така тоа бе.Само едно ќе кажам... Хахахахахахахахахахаха Интер
И уште нешто... Хахахахахахахахаха Интер
И пак.... Хахахахахахахахахах Интер
Ај ако не сите вакви фаули да се за црвен и ништо друго да не се гледа.Znaci ako ja dopre topkata, posle slobodno mozhe dvete noze da mu gi skrshi. Dobra logika.
Мане како можеше да ја продаде утакмицата ауу. Брз е и продорен ама нема мозок едноставно, џабе е. Сета среќа па Алисон ја фати таа на крајот. И после ова, ако уште има луѓе што мислат дека не е топ 3 во светот моментално, нема помош за нив.