Znaci ako ja dopre topkata, posle slobodno mozhe dvete noze da mu gi skrshi. Dobra logika.Не ич нема врска топката. Тоа и ја направи разликата во одлуката на судијата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znaci ako ja dopre topkata, posle slobodno mozhe dvete noze da mu gi skrshi. Dobra logika.Не ич нема врска топката. Тоа и ја направи разликата во одлуката на судијата.
По ново, нема никаква врска топката доколку стартот е толку опасен.Не ич нема врска топката. Тоа и ја направи разликата во одлуката на судијата.
Незнам што те чуди, нели гледаш дека на нерешено иде стратегот наш.ПСВ сите млаинци ги внесе на терен, викаат тепајте не бе мулиња.

Многу дупе тренер излезе Спалети, единствено добро му одеше во Рома со Тоти ко лажна 9ка.Нула тактичар.Незнам што те чуди, нели гледаш дека на нерешено иде стратегот наш.
Лузер у душа, ете тоа е, коа го дадоа голот место да притисне тој оди на нерешено, понатака се е јасно.Многу дупе тренер излезе Спалети, единствено добро му одеше во Рома со Тоти ко лажна 9ка.Нула тактичар.

Не излегол него секогаш бил. Асполутно заслужено НЕ помина Интер, само една од 6 утакмици изиграа како што треба, без пичкање, а тоа е утакмицата во Ајндховен. Предупредував на вакво сценарио, не се плашев од Барса него од Интер затоа што 95% од играчите немаат искуство и прв пат играат во ЛШ, плус имаме и многу јак тактичар на клупата кој не може ни мртов мравојад да мотивира а не човечко битие.Многу дупе тренер излезе Спалети, единствено добро му одеше во Рома со Тоти ко лажна 9ка.Нула тактичар.