- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.688
- Поени од реакции
- 4.169
Интер и Тотенхем губат ....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

A da mu letnese zglobot? Srekja po Mertens sto nema nikakva povreda.Прв ја освои топката, да не ја освоеше и стартот да беше без топка и по земја е тогаш ќе имаше црвен.
Прегледај го приврзокот 201093
Немам видено играч да волку паничи како Валкер Питерс. Прием македон бетон, ни напред ни назад не иде, ко со играч помалце да се кокошките.

Каква врска има што прв ја освоил топката? Ова е опасен старт, со отворен ѓон, црвен без размислување можеше да му даде. Чиста среќа е што не му беше цела тежина на таа нога, што не беше убаво стапнат на цело стопало.Прв ја освои топката, да не ја освоеше и стартот да беше без топка и по земја е тогаш ќе имаше црвен.
Прегледај го приврзокот 201093
Нели беше два чисти пенали.Како сеа дали беше пенал е прашање.Cista vo raka go pogodi prvata situacija, vtorata imase kontakt ama dali bese za penal prasanje e
Не ич нема врска топката. Тоа и ја направи разликата во одлуката на судијата.Каква врска има што прв ја освоил топката? Ова е опасен старт, со отворен ѓон, црвен без размислување можеше да му даде. Чиста среќа е што не му беше цела тежина на таа нога, што не беше убаво стапнат на цело стопало.
Карма за Мертнес имаше среќа шо не јадеше скршеница.
ONE SEASON WONDER пак со лагано голче.