- Член од
- 19 септември 2009
- Мислења
- 5.081
- Поени од реакции
- 4.932
Посмешно да бидне и црнац има у публикуне знам како заклучија дека имало расистички довикувања, кога од видеово ништо не се слуша.
Посмешно да бидне и црнац има у публикуне знам како заклучија дека имало расистички довикувања, кога од видеово ништо не се слуша.
На прв поглед изгледа како да му вика you fucking black cuntне знам како заклучија дека имало расистички довикувања, кога од видеово ништо не се слуша.
4 години работев со црнци, и тие се убедливо најголемите расисти што постојат.било што да довикуваат на црнец е расистичко однесување, на белец смее на црнци никако
Нема врска што се бркаат 2 тима кога овие големиве 6 можат да ти ја замрсат работата иако некој од нив не се бори за титула.Останатите 28 носат 84 бода. Така е зборот сега, не ќе изгубат од сите конкуренти, особено дома. И во Англија 2 тима се бркаат за титула, тоа се филмови за деца дека има повеќе.
Имаше жолт ама според мене немаше потреба од црвен, премногу беше.Иначе овој Ангиса од Фулам веќе имал жолт вчера. Јас мислев директен црвен е.
Па види стартот у секој случај му беше за жолт. Сега можеше да му прогледа низ прсти, посебно со оглед на резултатот, ама како втор жолт може да помине.Имаше жолт ама според мене немаше потреба од црвен, премногу беше.
Според мене беше престрого а и само шо дадоа гол овие, ќе беше многу поинтересно до крај за мене ко неутрален.Па види стартот у секој случај му беше за жолт. Сега можеше да му прогледа низ прсти, посебно со оглед на резултатот, ама како втор жолт може да помине.
Абе најинтересно ќе е ако Ливерпул и Сити ги почнуваат натпреварите со 2 играчи помалку, можеби другиве 4 тима би биле поблиску, ама тоа не значи дека така треба да биде...Според мене беше престрого а и само шо дадоа гол овие, ќе беше многу поинтересно до крај за мене ко неутрален.
Мош ќе гризаше шишиња на крај Мурџо :Д