Premier League - Season 2018/2019

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Абе чудо веќе шо му рекле, готово нека ги осудат на смртна казна сите, како така Стерлинг ѓупакот ќе плачи дома.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.659
Поени од реакции
66.669
било што да довикуваат на црнец е расистичко однесување, на белец смее на црнци никако
4 години работев со црнци, и тие се убедливо најголемите расисти што постојат.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.656
Поени од реакции
18.911
Ќутете да не не прочитаат тука и нас да не гонат за расизам после

Sent from my iPhone using Tapatalk

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Останатите 28 носат 84 бода. Така е зборот сега, не ќе изгубат од сите конкуренти, особено дома. И во Англија 2 тима се бркаат за титула, тоа се филмови за деца дека има повеќе.
Нема врска што се бркаат 2 тима кога овие големиве 6 можат да ти ја замрсат работата иако некој од нив не се бори за титула.
Плус види ги Тотенхем, од помалите екипи има пораз само од Вотфорд, со големите има 2 победи и 3 порази и ете ги заостануват 6 поени. Пример дека мораш да тепаш све ако сакаш титула.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
Иначе овој Ангиса од Фулам веќе имал жолт вчера. Јас мислев директен црвен е. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.903
Имаше жолт ама според мене немаше потреба од црвен, премногу беше.
Па види стартот у секој случај му беше за жолт. Сега можеше да му прогледа низ прсти, посебно со оглед на резултатот, ама како втор жолт може да помине. :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Па види стартот у секој случај му беше за жолт. Сега можеше да му прогледа низ прсти, посебно со оглед на резултатот, ама како втор жолт може да помине. :)
Според мене беше престрого а и само шо дадоа гол овие, ќе беше многу поинтересно до крај за мене ко неутрален.

Мош ќе гризаше шишиња на крај Мурџо :Д

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.031
Поени од реакции
2.047
Според мене беше престрого а и само шо дадоа гол овие, ќе беше многу поинтересно до крај за мене ко неутрален.

Мош ќе гризаше шишиња на крај Мурџо :Д
Абе најинтересно ќе е ако Ливерпул и Сити ги почнуваат натпреварите со 2 играчи помалку, можеби другиве 4 тима би биле поблиску, ама тоа не значи дека така треба да биде...

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
https://www.telegraph.co.uk/football/2018/12/10/joe-gomez-signs-new-six-year-deal-liverpool/

На дечишта им даваат малтене доживотни договори и после една лоша сезона ќе неможат да го продаат никаде ко на пример Маркович што го рентаат, или ко Ван Гинкел во Челзи сиротиот се изгуби ко овај авионов малезиски и еден куп вакви примери. Зошто 6 годишен договор?
Демек да не проба некој да им го купи? Кој?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom